Prijavi se i zajedno sa Sarom Jo testiraj (i osvoji) nove AVON matte ruževe!

Onaj osećaj kada napokon ostvariš cilj za koji si verovala da nije moguće ostvariti!

Kako da pronađeš motivaciju kada je jednostavno nemaš?

5 #fitnessgoals koje treba da postaviš sada da bi ovog leta najzad bila u formi i izgledala najbolje moguće

Na posebnom si režimu ishrane? Evo šta ti može pomoći da ostvariš još bolji rezultat!

Na koji način odeća utiče na tvoje raspoloženje i kako da ga popraviš

Zdrava koža glave – blistava kosa: 5 razloga da počneš da koristiš arganovo ulje u svakodnevnoj nezi

#beautycrush: Prirodan, a ujednačen ten i kako ga postići

O ovome se ne priča: Bubuljice i nesavršenosti na koži kod odraslih žena + kako ih se rešiti!

All eyes on you: Kako da odabereš maskaru koja će ti ovog puta zaista odgovarati

1/2

Kreativne osobe posmatraju svet iz drugačije perspektive, a i ta perspektiva se menja. Uglavnom se za njih misli da su detinjasti i kreativnost se vezuje za izvesnu nedoraslost i neozbiljnost. Ali kreativni duh je slobodan od konvencija – kreativci se često ponašaju i žive na nekonvencionalan način, ne vrednuju ono što vrednuje društvo i ne pokušavaju da se uklope. Otuda etiketa nezrelosti i nedoraslosti. A možda i otud, što su večno otvoreni za čuđenje, sposobni da se dive i ushićuju, kao deca. Ako živite sa umetnikom, ako je to vaš partner, ili vaše dete, potrebno je da ih razumete i da im pružite podršku.

Oni se stalno pitaju kako bi nešto moglo da funkcioniše drugačije

Kreativni ljudi često prihvataju alternativne vrednosti u odnosu na standardne i opšteprihvaćene, jer se stalno pitaju kako i zašto i žele da isprobaju kako bi nešto radilo na drugačiji način. Deluje kao da su anarhični, da se bune protiv reda, ali oni pokušavaju da shvate suštinu i svojim preispitivanjem svega i svačega, pomeraju granice. Tačno kao deca – kad rasklope i rasture neku igračku i mehanizam, da bi videla šta ima unutra i kako to radi.

View this post on Instagram

beauty

A post shared by kat irlin (@kat_in_nyc) on

Kreativnost (uglavnom) nije dnevna rutina

Stvaraoci ponekad danima ne rade ništa (imaju kreativnu blokadu, ili prosto “inkubiraju” neku ideju), a onda se obruše na posao, zaborave na vreme i postaju neverovatno produktivni. Slikaju, pišu i komponuju danima, bez predaha. A onda presahnu, kao da su istrošili naboj, inspiraciju i energiju i neko vreme opet ne rade ništa. Međutim, ovo nije pravilo. Ima i kreativaca koji veoma disciplinovano svakog dana nešto stvaraju i osmišljavaju, jer im je to posao i oni smatraju da je to posao kao i svaki drugi – ne treba ti ni inspiracija, ni motivacija, samo počneš da radiš.

Editors choice