Bogato okićen grad u nama automatski budi ono čuveno pitanje – gde dočekati Novu godinu, tu “ludu” i nezaboravnu noć, punu želja, ambicija i nekih novih radosti i planova. Ipak, dočekati Novu godinu nije samo osmisliti nezaboravni provod, već uz celu tu “muku” ide i, čini se još veća, šta obući i izgledati savršeno? Prirodno je da želite da izgledate najbolje moguće, ipak je to posebna noć, ali šta kažete na to da budete smele, kreativne i drugačije i same osmislite svoju savršenu toaletu? Tako je, te večeri ne morate da nosite tek kupljenu haljinu, već možete poneti nešto što već imate u svom garderoberu, a što će uz malo kreativnosti i mašte postati novo, interesantno i, jedno je sigurno, unikatno!

Znate kako brojni svetski pokreti govore o reciklaži i tome koliko je bitna za opstanak svih nas na ovoj predivnoj planeti? Ukoliko znate, onda bar nekad nešto uradite da pomognete Zemlji i svom okruženju, pa uradite to i kada je vaša garderoba u pitanju. Sve što vam je potrebno jeste omiljena haljina, gledajte da bude neka jednostavnija, koju ćete sami učiniti glamuroznijom i prikladnom za ovo veče. Uz nju, pronađite nekoliko CD diskova, koje sigurno imate negde u kutijama, na radnim stolovima, a nisu vam potrebni, te ukoliko ih bacite samo ćete učiniti loše za svoju planetu. CD-ove potopite u šerpu sa ključalom vodom, nakon pet minuta ih izvadite i ostavite da se prosuše. Kada ih presečete makazama na pola, plastika koja vam ne treba će se odvojiti, a dobićete srebrni deo, koji će od vas napraviti dizajnere, a ko još to ne bi voleo da bude?!

Prvi način

Iseckajte srebrni deo diska na željeni oblik, mi smo se odlučili za trougliće, koji zaista daju poseban izgled. Poređajte ih u ravni kukova ili struka, te ih uklopite da izgledaju kao pojas koji će istaći vaš struk, a dobar deo svega je i to što će vas vizuelno suziti. Na parčiće diska nanesite lepak, pa ih prilepite na deo haljine koji želite, kako bi stajali tokom cele noći. Dobićete detalj prigodan novogodišnjoj noći, a bićete sigurne da nešto ovako niko drugi neće imati, te da imate jedan unikatni komad.

15205634 1776655099266976 1942541640 o Kako da recikliraš svoju omiljenu haljinu za novogodišnju noć?
Comments