Iako nismo u potpunoj izolaciji, proslava božićnih i novogodišnjih praznika će nam u ovoj godini svakako izgledati drugačije nego u svakoj prethodnoj. Najverovatnije ćemo ih provesti u krugu porodice, najbližih prijatelja ili samostalno – u toplini svojih domova, uz možda flašu vina i večeru koju smo sami pripremili. Ne zvuči baš kao ludo novogodišnje veče, zar ne? Ipak, najvažnije je to što ćemo biti okruženi dragim ljudima, a gde su dobri prijatelji – tu je i dobra žurka, pa makar bila i u skromnim uslovima. Ukoliko još uvek niste sigurni kako biste mogli ulepšati sebi novogodišnje veče, evo nekoliko predloga u nastavku teksta.

Selfcare popodne

Ove godine nigde ne žurite, nema ludog šopinga u poslednjem trenutku i nema potrebe za previsokim potpeticama i zakazivanjem frizera. Dakle, sve ove rituale možete zameniti sasvim novim, selfcare ritualom, kojim ćete započeti spremanje. Dakle, priredite sebi opuštajuću kupku ili duže tuširanje, zatim polako uradite masažu lica, stavite masku, losion za telo.. jednostavno, uzmite vremena za sebe i potpuno se opustite. Nakon toga nabacite malo šminke i planirani outfit, i spremni ste za prvu čašu vina.

Isplanirajte netradicionalni meni

Pitanje je da li ste ikada do sada i posebnu pažnju posvetili tome šta ćete pojesti tokom novogodišnjeg dana, jer na žurkama je važnije bilo koji ćete koktel popiti. Ipak, ove godine ste u prilici da unapred isplanirate i kasnije pripremite zanimljivu večeru u kojoj ćete uživati, pa zato dajte mašti na volju. Na TikToku ili Instagramu možete pronaći niz neobičnih recepata, a ukoliko ste već našli neki, ali nikako da ga isprobate – evo prave prilike za to!

Comments