Ako voliš filmove, a uživaš u šminkanju, onda će ti čitanje ovog teksta biti pravo zadovoljstvo. Nema sumnje da se milioni žena širom sveta poistovećuju sa filmskim junakinjama i da oponašaju njihov stil oblačenja, govor, način šminkanja i izgled uopšte.

Postoje kultni filmovi kao i glumice koje su iste filmove proslavile, a žene koje su one na filmu igrale prosto su plenile šarmom, lepotom i savršenim izgledom. Predstavljamo ti najbolji način da se našminkaš kao glumice iz kultnih filmova.

Aruena, “Gospodar prstenova”

Liv Tajler na filmu igra vilovnjakinju svetlog tena, a njena koža je meka i gotovo prozirna. Ukoliko volite prirodan izgled i minimum šminke na licu, dovoljni su vam puder, maskara, blago rumenilo boje kajsije i hajlajter. Ovaj način šminkanja poznat je i pod nazivom strobing.

Ovde pročitaj tekst kako da u šminkanju primeniš STROBING tehniku.

aruena1 Kako da se našminkaš kao glumice iz kultnih filmova (FOTO)

Snežana

Otkako je Kara Delavinj promovisala guste obrve one su postale apsolutni modni trend koji bi svaka žena trebala da primeni na svom licu. Da biste imali guste obrve prvenstveno ne treba prečesto da ih čupate, a olovka za obrve poslužiće svim ženama sa tankim obrvama da dobiju željenu gustinu tako što će obrve jednostavno iscrtati.

Ovde pročitaj tekst o rastu i nezi obrva.

film snezana Kako da se našminkaš kao glumice iz kultnih filmova (FOTO)
Comments