Hot topics

Feel&Taste: Ideja za malo drugačiji vikend u Sloveniji

3 najveće prednosti korišćenja kreditne kartice

Da li si znala: Simptomi nedostatka magnezijuma i zašto ne bi trebalo da ih ignorišeš

5 malih rituala za srećniji život by Iva Chu

Kako da pobediš neizvesnost i prevaziđeš strah od budućnosti?

3 styling trika koje žene sa tankom kosom moraju da znaju!

Čista lepota osvaja beauty industriju

#HairHacks: Kako da postigneš savršene #BeachWaves lokne

Moja rođendanska želja ili kako sam uspela da dobijem više vremena za sebe i svoju porodicu

TREND ALERT: #musthave patike za novu sezonu

Toliko smo jedva čekale leto, a kada je ono najzad stiglo, sa njim je stigla i kiša! Ili je možda bolje reći da smo imale i sunce i kišu i grmljavinu i sva ostala godišnja doba – u jednom danu! Na stranu to što se nismo osećale kako treba, već su nam osećanja bila kao na rolerkosteru – mnogo je veći problem bio taj šta obući, a da uspemo da ispratimo sve te promene vremena.

Lično, svakog jutra, čim bih se probudila, proveravala bih vremensku prognozu (koja se svakako menjala na svakih sat vremena) i po tome planirala autfit. Farmerke ili suknja? Patike ili sandale? Da li će mi trebati nešto za preko majice? A kišobran?!

Ukoliko si ovih dana i sama u sličnom problemu, ne moraš više da očajavaš – pronašli smo odgovor na pitanje šta da obučeš i to u vidu praktične, ali zanimljive i trendi kombinacije koju ti predstavljamo u ovom videu!

Kao što i sama možeš da primetiš, ključna reč prilikom oblačenja za sve vremenske prilike koje mogu da se dese u jednom letnjem danu jeste – slojevitost! Tvoj autfit zapravo treba da uključi od svega po malo, ali uvezano na pravi način. Komadi treba da budu višenamenski, udobni i lako nosivi, odnosno, takvi da lako možeš izvesti onaj čuveni layering koji toliko volimo tokom svih godišnjih doba.

Sve komade možeš pronaći u UŠĆE Shopping Centeru, a nas zanima da li ti se dopada ovakva kombinacija?

Produkcija: WANNABE MEDIA

Ivana

Editors choice