Svima nam je potrebna najbolja prijateljica – evo i zašto!

Kako da pronađeš odgovarajuću nijansu pudera – po uzoru na poznate dame!

Opsednute smo novim DIY maskama za lice – a bićeš i ti!

5 stvari koje se dešavaju kada imaš najbolju prijateljicu

Ready Set Run: Kako da odabareš odgovarajuće patike za trčanje?

Kombinacija aloe vera + hijaluronska kiselina je sada u trendu – evo zašto bi trebalo da je uključiš u svoju skincare rutinu!

Društveno osnaživanje (je) u modi: Šta danas znači biti žena?

Legenda o nastanku Dark Brewed burgera

Spring upgrade: Evo kako da neguješ svoju kožu ovog proleća!

Kako da pomogneš svojoj BFF da ima više samopouzdanja i vere u sebe?

1/3

Ako si deo većine, onda sigurno voliš da putuješ, da posetiš razne destinacije, a posebno da sebi isplaniraš savršeni odmor tokom letnjih meseci, te odlazak u neki primorksi kraj. Ali, ono što ne voli jeste pakovanje, koje ume da iscrpi, jer zahteva mnogo priprema, organizacije i smišljanja. Čini se nekada da to devojke koje svakodnevno pratiš na društvenim mrežama čine to dosta lako i brzo, pa bi možda i ti trebala da se spakuješ kao neka od modnih blogerki. Ovo su komadi koji se uvek nađu njihovim koferima i skoro da im ništa drugo i nije potrebno.

Sandale

Nema potrebe da ti kažemo da poneseš kupaće kostime, papuče za plažu, neku haljinicu koja je lagana i koja će ići preko kostima, ali jedino što ti je potrebno drugo od obuće jesu sandale sa kaiševima i debelom štiklom koje ćeš savršeno kombinvoati uz sve moguće autfite, biće ti udobne, a uvek će ti dati i odličan izgled.

blogerka 2 Kako da se za letnji odmor spakuješ kao modne blogerke?

Maksi haljina

I to ne bilo koja, već ona cvetnog dezena, koju možeš da nosiš preko dana, dok šetaš plažom, ideš na kafu ili u obilazak, a onda je možeš iskoristiti i u večernjem izlasku, jer uz visoke potpetice izgleda uvek atraktivno i vrlo dobro.

blogerka 3 Kako da se za letnji odmor spakuješ kao modne blogerke?

Naočari

Za njih ćemo te ipak napomenuti, jer osim toga što su potreba, jer te štite od Sunca, jedan su od must have detalja koje ćeš nositi tokom leta uopšte.

blogerka 4 Kako da se za letnji odmor spakuješ kao modne blogerke?

Editors choice