Otkrivamo: Kako da imaš jaku, blistavu i dugu KOSU?

Belgrade Notes: Novo cool mesto za tvoje letnje uživanje skriveno među krovovima grada

Letnji beauty trend: Kako da postigneš puniji i smeliji izgled obrva koje izgledaju prirodno

Made for a Goddess: Kako da svoju kožu učiniš nežnom i glatkom (ADVERTORIJAL)

5 koraka kako da ovog leta imaš svilenkastu kožu i budeš ženstvena poput boginje

Ovo su OSOBINE muškarca sa kojim će SVE biti moguće!

Vodič kroz modele cipela koje će savršeno pratiti tvoje autfite tokom cele letnje sezone

Anastasija Grujić otkriva omiljeni par obuće koji se može kombinovati za sve prilike

Air Max revolucija uz the Spot

Da li možemo spasiti planetu Zemlju?

Kako da starom potkrovlju udahneš novi život?

Kako da starom potkrovlju udahneš novi život?

1/2

Ako ti se “nekako s jeseni” nije desio momenat da odjednom želiš da renoviraš ceo svoj dom onda ne znamo šta se dešava sa tobom?! Ili samo živiš u super uređenom stanu… Šalu na stranu, svaka od nas je makar jednom u životu dobila nezadrživ poriv da iz korena promeni svoje okruženje, shvativši sasvim slučajno da više ne može da živi u tom haosu. A kada jednom dobiješ ideju kako bi tvoj dom trebalo da izgleda – ne smeš da časiš ni časa! Uzmi slobodan dan, obuci staru odeću, veži kosu i kreni na posao! Ha, reci, kakav optimizam!

E sad. Ako je ono što te muči u vezi sa tvojim domom potkrovlje koje ne znaš kako da doteraš i učiniš funkcionalnim (ako živiš u kući) ili kojem je jednostavno potrebno udahnuti novi život jer ti je dosadio ambijent u kojem boraviš (ako živiš u stanu u potkrovlju zgrade), onda će ti sigurno pomoći nekoliko naših ideja kako da svoje potkrovlje ponovo učiniš lepim, svetlim, udobnim i prijatnim!

velux Kako da starom potkrovlju udahneš novi život?

Promeni stil

Ako želiš home makeover onda ćeš i dobiti home makeover! Počni da razmišljaš izvan okvira i budi spremna na to da sasvim promeniš stil svog doma. Ako je tvoje potkrovlje do sada bilo “obično” i nije se izdvajalo ni po čemu, a daleko od toga da je bilo “fotogenično”, potrebno ti je nešto! Na Instagramu ili Pinterestu pronađi ideje za uređenje enterijera, pronađi stil koji ti se najviše dopada i počni da sređuješ potkrovlje u tom stilu. To može da bude minimalistički stil, color blocking stil, rustični stil… Sigurno ćeš pronaći nešto što odgovara kako tvom ukusu, tako i životnom stilu!

velux home makeover Kako da starom potkrovlju udahneš novi život?

Editors choice