Hot topics

#MySkinMyWay: Slavimo lepotu i jedinstvenost tvoje kože! Prijavi se i budi deo našeg beauty advertorijala!

Kako da se našminkaš kada nosiš masku?

7 najpopularnijih modela vereničkog prstenja i burmi u 2020.

#pričeiznutra: Teme kojih se i žene stide, a ne bi trebalo!

3 razloga zašto je novi Huawei P40 Pro+ pravi izbor za tvoj novi mobilni telefon

Sve što treba da znaš o FOREO LUNA fofo – prvom pametnom beauty uređaju!

3 ideje kako da provedeš odmor u gradu – i ipak dobiješ leto za pamćenje!

Kako da se dobro provedeš ovog leta – čak i ako nigde ne putuješ!

Jutarnji rituali uz koje će ti svaki dan biti dobar dan!

#Staycation? Ovo su naši predlozi kako da provedete najbolje leto ikad!

1/2

Ako ti se “nekako s jeseni” nije desio momenat da odjednom želiš da renoviraš ceo svoj dom onda ne znamo šta se dešava sa tobom?! Ili samo živiš u super uređenom stanu… Šalu na stranu, svaka od nas je makar jednom u životu dobila nezadrživ poriv da iz korena promeni svoje okruženje, shvativši sasvim slučajno da više ne može da živi u tom haosu. A kada jednom dobiješ ideju kako bi tvoj dom trebalo da izgleda – ne smeš da časiš ni časa! Uzmi slobodan dan, obuci staru odeću, veži kosu i kreni na posao! Ha, reci, kakav optimizam!

E sad. Ako je ono što te muči u vezi sa tvojim domom potkrovlje koje ne znaš kako da doteraš i učiniš funkcionalnim (ako živiš u kući) ili kojem je jednostavno potrebno udahnuti novi život jer ti je dosadio ambijent u kojem boraviš (ako živiš u stanu u potkrovlju zgrade), onda će ti sigurno pomoći nekoliko naših ideja kako da svoje potkrovlje ponovo učiniš lepim, svetlim, udobnim i prijatnim!

velux Kako da starom potkrovlju udahneš novi život?

Promeni stil

Ako želiš home makeover onda ćeš i dobiti home makeover! Počni da razmišljaš izvan okvira i budi spremna na to da sasvim promeniš stil svog doma. Ako je tvoje potkrovlje do sada bilo “obično” i nije se izdvajalo ni po čemu, a daleko od toga da je bilo “fotogenično”, potrebno ti je nešto! Na Instagramu ili Pinterestu pronađi ideje za uređenje enterijera, pronađi stil koji ti se najviše dopada i počni da sređuješ potkrovlje u tom stilu. To može da bude minimalistički stil, color blocking stil, rustični stil… Sigurno ćeš pronaći nešto što odgovara kako tvom ukusu, tako i životnom stilu!

velux home makeover Kako da starom potkrovlju udahneš novi život?

Editors choice