Koliko god da si obnovila svoj ormar pred letnju sezonu, sigurno je i to da si brojne odevne komade od prethodnih godina izvadila i jedva čekaš da obučeš. Ali, da, onda dolazi taj čuveni problem kako da to opet nosiš, a da ne izgleda već na “prvu loptu” da je to ono što si nosila već mnogo puta. Naravno, stvar je u samom stilizovanju i kombinovanju sa ostatkom komada, a evo i nekih načina na koje to možeš brzo i uspešno da uradiš.

Jedan od sasvim malih, ali efektnih trikova jeste pojas ili kaiš preko svega, preko košulje, majica, sakoa… Nebitno kakav si autfit ponela, uvek možeš da iskoristiš neki pojas debljine koja ti se dopada i da osim što naglasiš struk i napraviš savršenu figuru, dodaš i odličan aksesoar svemu koji iako deluje mali, zaista menja sve u velikoj meri.

stil 1 Kako da stilizuješ garderobu koju već imaš?

Ova sezona donela je jedan sasvim novi trend, a to je nošenje bade-mantila i kimona preko samih odevnih kombinacija. Naravno, to nisu bade-mantili za spavanje, već njima inspirisani odevni komadi za svaki dan koji u bilo kojoj kombinaciji čine čuda, doslovno.

stil 2 Kako da stilizuješ garderobu koju već imaš?
Comments