Stil je nešto sa čim se rađamo, ali kao i svaka osobina, dobra navika, ukoliko se ne potkrepljuje dobrim primerima i ukoliko se ne podstiče na razvoj velikim trudom i zalaganjem, onda se kroz vreme uopšte neće izdvajati, jer neće posedovati potreban kvalitet. Niko to ne želi za svoje dete, zar ne? Zbog toga, trebalo bi ih od “malih nogu” učiti šta je to stil, šta je moda, te kako sve što obučemo jeste deo naše ličnosti. Naučimo ih da odelo ne čini čoveka, ali da mnogo o njemu govori!

Kako su proleće i leto vreme raznih slavlja, od rođendanskih proslava koje su u ovom periodu najlepše, preko krštenja, pa sve do svadbi, osim sebe, ukoliko imaš i jednu princezu u svom domu onda je moraš stilizovati najbolje što možeš. Nisu najbolje rešenje samo baletske suknjice i mnogo štrasa, sjaja, jer ih time ne učimo mnogo čemu dobrom, jer svoje devojčice možeš obući baš kao i sebe, da izgleda malo elegantno, malo svečano i u svemu tome da ima i prave dečije mode.

Naše male dame treba da izgledaju upravo tako, pa uz haljinicu svedene forme, sa malo baroknih detalja na rukavima, u kombinaciji dve jarke boje, ona će se izdvajati od svih ostalih, a biće toliko slatka i predivna poput najlepšeg kapkejka koji se nalazi u poslastičarnici. Eto dokaza da sve može i bez tila i previše šljokica!

Kada su neke svečanije prilike u pitanju, većina želi da njihova devojčica bude u beloj haljinici, jer ovo zaista jeste najlepša i najprikladnija boja za njihovu prirodu. Ali, ne želimo da ih ostavimo bez malo detalja. Možda svi očekuju da budu u roze boji, pa baš zbog toga biramo malo kraljevski plave, za odvažne i hrabre koji to ističu od svog rođenja, do nežno žute, za krhke devojčice anđeoskog pogleda.

Pa čak i sasvim bela haljina, uz zanimljiv kroj, malo detalja koji se nalaze napred na haljini, široke rukave, jer zašto vodeći trend ne iskoristiti i kada se radi o deci, izgledaće sasvim drugačije i mnogo interesantnije od bilo čega šta je do sada nosila.

Nije samo nežno roze boja za devojčice, kao što ni samo plava nije za dečake. Kada vodiš svoju devojčicu na krštenje kod prijatelja, svadbu kod bliskih ljudi, nebitno kakvu vrstu veselja i zabave, razmišljaj o njoj baš kao i o sebi. Trebaće joj nešto udobno i komforno, jer deca ne vole kada ih nešto steže, sputava, treaće joj nešto prijatno za kožu, skrojeno od najfinijih materijala, najlepšeg i najmekanijeg pamuka, a uz sve to, ona mora da izgleda kao pahuljica i mamina i tatina princeza. I sve to smo pronašli u ove dve haljinice, sa sitnim, ali efektnim detaljima od kože, te u kombinaciji boja koje zaista izgledaju perfektno, savršeno stilski, a i dalje razdragano i dečije.

Comments