Naravno da bi svaka devojka volela da je svaki odevni predmet u njenom garderoberu od kašmira ili sa potpisom poznatog dizajnera, ali, hej, ipak smo mi samo obični smrtnici. Živimo u svetu gde bi za jedan takav komad trebalo dati bar celu platu, što će neko i uraditi, ali ipak hajde da se mi vratimo realnosti. Kada se naviknemo na garderobu koju koristimo tokom zimskih meseci, i kada dođe novo godišnje doba odjednom sebi postavljamo pitanja kako sada da obnovim garderobu novim krpicama? Pre nego što upadnete u razmišljanje kako da dođete do novca za novu prolećnu garderobu, pogledajte ovih nekoliko saveta kako da same napravite da vaš outfit izgleda skuplje ovog proleća.

Igrajte se nijansama

Koliko god šašavo izgledalo, ima nešto u miksovanju garderobe u nijansama krem, bež, bele, kajsije i drugih prirodnih nijansi. Poenta je u tome da pomešate nekoliko sličnih ali različitih boja koje će izgledati stilizovano, upečatljivo i moderno. Ovog proleća, kape i naočare su obavezan aksesoar, a uz ovu smelu kombinaciju bih svakako preporučila i neki efektniji nakit, poput narukvice u boji zlata. Bilo da šetate Parizom, Njujorkom ili Beogradom, dobar ukus se uvek prepoznaje.

01 tan camel cream w724 Kako da svaki odevni predmet IZGLEDA skupo

Kaput preko ramena

Ono što je hit, hit i hit je svakako kaput prebačen preko ramena. Ovaj detalj koriste mnoge dame sa domaće i svetske javne scene. Dugačak kaput u krem boji ne samo da drugačije izgleda nego kada se obuče, već vam i izdužava figuru. Izgledate više i mršavije. I bogato. Kao da ste upravo iskočile iz svog toplog automobila i krenule na neki događaj. Kapute možete nositi uz skoro sve kombinacije, mada ih neke dame kombinuju i sa patikama. Ako se vama tako dopada, zašto da ne. Samo napred! I nikako ne zaboravite naočere i kapu.

08 trenchoat w724 Kako da svaki odevni predmet IZGLEDA skupo

Comments