Prati trendove

To što ideš u korak sa aktuelnim trendovima ne znači da nemaš sopstveni stil. Niti iko očekuje od tebe da “slepo” pratiš trendove i potpuno izgubiš sebe u moru konstantno nadolazećih novih pravila iz sveta mode. Ali, s druge strane, uvek možeš da učiniš svoj stil upečatljivijim kombinacijom svoje već postojeće odeće sa nekim trendi komadom. Isto tako, daj sebi malo slobode i probaj da ukombinuješ neke, za tebe do skoro potpuno nespojive stvari zbog kojih će tvoj autfit biti sve samo ne neprimetan. Pomešaj sporstko sa elegantnim, stavi neki upečatljiv šešir, ogrni neku oversized jaknu ili pak poboljšaj svoj izgled ešarpom koja ti na prvi pogled može izgledati preveliko.

autfit 4 1 Kako da svoje autfite učiniš glamuroznim autfit 5 1 Kako da svoje autfite učiniš glamuroznim autfit 6 2 Kako da svoje autfite učiniš glamuroznim

“Začini” svoj autfit trendi komadima

Uvek biraj kvalitet pre nego kvantitet. Bolje je da uložiš pare u jednu vanvremensku torbu, nego da imaš pun plakar kojekakvih torbi sa ograničenim “rokom trajanja”. Znaš kako kažu – koliko para, toliko muzike. Isto je tako i sa obućom i odećom. S druge strane, dobro razmisli prilikom kupovine komada koji su samo trenutno aktuelni. Ukoliko je u pitanju nešto što za par meseci uveliko neće biti popularno, ili pak nešto što nije tako lako za kombinovanje, postoji šansa da će ti kasnije biti žao utrošenog vremena i novca.

autfit 7 1 Kako da svoje autfite učiniš glamuroznim autfit 8 1 Kako da svoje autfite učiniš glamuroznim
Comments