Novogodišnje odluke i druge bajke za odrasle… Da li si ikada zaista ostvarila sve ono što si sebi zacrtala 1. januara ili tokom prethodne godine ili je sve ostalo na onom čuvenom “od sutra ću”? A kada će doći to sutra?

E pa, to sutra je – danas! Nemoj čekati 1. januar 2018. da doneseš novogodišnje odluke i nemoj čekati neki novi dan da iste sprovedeš. Naravno, ponekad je potrebno imati simboličan početak u vidu ponedeljka, prvog dana u mesecu ili prvog dana u godini, ali čekajući da dođe taj “prvi” desi se da na svoje želje zaboravimo i na kraju ostanemo prazni i razočarani. Zašto mi ponovo nije uspelo?! 

Nema odlaganja. Sve je u tebi i do tebe. Šta god da trenutno radiš nije vredno da svoju sreću žrtvuješ zbog toga. Odloži obaveze, a uzmi papir i olovku i zapiši svoje želje. Zašto? Jer ćeš početi da ih ostvaruješ – danas!

Želim da… Se zaljubim!

Godina 2018. je u broju 2, a prema numerologiji ovo znači da ćemo se upravo mi, žene, istaći na svakom polju i uspeti da ostvarimo sve što smo naumile. Godina 2018. će biti naša godina, veruj! Ako želiš da napokon pronađeš ljubav svog života, jednostavno usmeri svu svoju energiju i pozitivne misli na vizualizaciju onog pravog i, naravno, kada najmanje očekuješ – on će se pojaviti! Ono što je takođe do tebe jeste da budeš srećna, nasmejana i raspoložena, da zračiš pozitivnom energijom i nikako ne propuštaš druženja i zabavu. Možda ti se čini da zapravo malo toga možeš konkretno da uradiš da bi ostvarila ovu želju, ali imaj na umu da je sve u tvojoj glavi i da po ko zna koji put možemo da potvrdimo pravilo – kako zračiš, tako i privlačiš!

PANDORA 6 Kako da u 2018. dobiješ sve što poželiš?

Želim da… Uspem!

Da bi ostvarila ovu želju, moraćeš da se pomučiš. Makar malo! Iza svakog uspeha stoje trud i rad i ništa ne dolazi preko noći zbog čega je i važno da ovu želju ne ostavljaš za kasnije. Počni već danas! Postavi sebi jasno definisane ciljeve – šta je ono što želiš da ostvariš u 2018? Da završiš fakultet, pronađeš bolji posao? Kada pred sobom imaš jasne ciljeve, možeš da isplaniraš korake i strateški kreneš, malo po malo, da ostvaruješ svoje želje. Kreni tako što ćeš, na primer, napokon početi da spremaš taj poslednji ispit ili tako što ćeš, za početak, srediti svoju radnu biografiju, a zatim je poslati na željene adrese. I šta god da se desi – ne odustaj! Uspeh te sigurno čeka ako si hrabra i uporna i pred sobom imaš jasnu viziju šta želiš!

PANDORA 1 Kako da u 2018. dobiješ sve što poželiš?
Comments