Znamo da je gotovo uvek manje u stvari više i zato rado biramo diskretan, nude manikir. Sa nežnim tonovima u boji kože na našim noktima izgledamo prefinjeno, sofisticirano i negovano, a što je najbolje, upravo ovakav manikir se slaže uz svaku našu kombinaciju, bilo da se oblačimo sportski ili elegantno. Osim toga, njegova praktičnost se ogleda i u tome što se i sitna oštećenja koja se pojavljuju posle nekoliko dana od lakiranja noktiju mnogo manje vide na ovim suptilnim nijansama, nego kada je u pitanju neki tamniji lak za nokte. Upravo zato mi obožavamo nude manikir!

Ipak, kako to obično biva, iste stvari umeju da dosade pa tako sigurno nećete uvek želeti da nosite isti, dosadan manikir u ovoj boji. Ali, ako ne želite da ga se odreknete jer je tako lep, nežan i praktičan, jednostavno ga osvežite svedenim, a prelepim šarama i ukrasima koji će vašem omiljenom manikiru dati sasvim novi sjaj.

Svoje nokte u omiljenoj boji možete ukrasiti suptilnim šarama u beloj ili zlatnoj nijansi. Ovo je pravi način da pokažete svu svoju kreativnost i svoj manikir pretvorite u pravo remek-delo! Naravno, ukoliko niste toliko vešte, uvek se možete odlučiti za nalepnice. Jednostavnija varijanta, a može biti još efektnija.

Comments