Period darivanja i vreme prazničnog uzbuđenja definitivno je otpočelo. Ni ove godine nam ne manjka euforije, a ako ćemo iskreno, baš ove godine nam je to potrebnije više nego ikada pre. Malo je reći da smo iscrpljeni i lako ćemo priznati da nam je teško da pronađemo tu iskru pozitivne energije. Ipak, vreme praznika je posebno doba godine, a sreća ipak zavisi od nas samih i našeg truda da sebi ulepšamo dan, i što je važnije – da drugima ulepšamo dan.

Hajde da se zajedno potrudimo da makar kraj ove godine učinimo lepšim od svega što je ostalo iza nas i da sa čistom i lepom emocijom zakoračimo u narednu, kada se nadamo da će nas očekivati pregršt dobrih stvari! 

Pažnju treba usmeriti na sitnice koje će nekome popraviti dan, mesec ili možda čak godinu. U sitnicama je cela poenta. I ove godine Visa je obezbedila sjajne popuste i pogodnosti za korisnike Visa kartica. Treba da znaš – sreća je uvek veća kada se deli. Poklanjanjem dobijamo, ali ujedno treba i sebi pričiniti zadovoljstvo. Zato na svoju listu dragih ljudi kojima planiraš da kupiš poklone za praznike, dodaj i svoje ime. Zaslužila si. Zaslužio si! 

U nastavku ti navodimo ideje za sopstveni poklon ili poklon omiljenim osobama.

Kako da ulepšaš praznike voljenim osoba a ujedno ispuniš i sebi želje 1 Kako da ulepšaš praznike voljenim osobama, a ujedno ispuniš i sebi želje?

Omiljena hrana na kućnoj adresi 

Nekada je hrana ono što će nas najviše obradovati. Imamo sjajnu ideju. Zašto ne biste voljenoj osobi poslali sve ono što voli od hrane. Zamislite njeno oduševljenje kada se na vratima pojavi kurir sa paketom omiljenih namirnica. Ono što će ti biti interesantno jeste da za kupovinu u novoj kategoriji, u Visa lokalnom marketu, u okviru Glovo aplikacije, koja okuplja male biznise, možeš da dobiješ besplatnu dostavu za narednu porudžbinu u istoj kategoriji. A ukoliko tvoju narudžbinu plaćaš Visa Gold, Platinum ili Infinite karticom, onda ćeš dobiti i svoj promo kod sa 300 dinara popusta za naredno plaćanje bilo gde na Glovo aplikacijiBurgeri, kineska hrana, sushi, palačinke, pizza. Zamisli samo koliko ćeš obradovati svoju devojku, sestru,  dečka, majku ili drugaricu kada joj stigne kesa puna burgera na kućnu adresu!

Časti sebe novim okvirom za naočare ili novim satom 

U novu godinu ne treba da uđemo sa starim navikama koje su nas tištile. Isto tako ne bi trebalo da uđeš u novu godinu sa starim okvirom za naočare, ukoliko to već dugo želiš da promeniš. U to ime, Diopta nudi 10% popusta na ceo asortiman, za sve korisnike Visa premium kartica (Visa Gold, Visa Platinum, Visa Infinite). A ako sebe baš želiš da častiš u svakom smislu, onda je sat definitivno odlična opcija. To je ono što ostaje praktično za ceo život i verujemo da ćeš na ovaj način pokrenuti, tačnije prizvati i brojne poslovne uspehe. Zato, ukoliko imaš Visa premium karticu zaputi se u Bomar i otkrij svoj omiljeni aksesoar, a bilo da je nov ili na popustu, bilo da kupuješ u radnji ili online, imaćeš 10% popusta. 

nnnnnn Kako da ulepšaš praznike voljenim osobama, a ujedno ispuniš i sebi želje?

Pokloni mu omiljene čizme/pokloni joj omiljene čizme 

Znaš one divne čizme o kojima priča toliko dugo? Znaš one čizme koje ti je jednom pokazao/pokazala i rekao/rekla da su mu/joj zanimljive? Sada možda treba da ga iznenadiš ili da je iznenadiš i pokažeš mu/joj da pamtiš njene/njegove želje.  Visa premium korisnici imaće specijalni popust u SHOESTAR-u i do 10%, na ceo asortiman. 

Lego avantura 

Lego kockice su uvek sjajna ideja za poklon i za mlađe i za starije. Ono što je sjajno i što će još više obradovati one sa kojima želiš da slažeš LEGO jeste mogućnost da učestvuješ u Maxi LEGO avanturi. Na kasi ćeš nakon svake kupovine od minimum 800 dinara dobiti nalepnice kojima popunjavaš kupon, a kada popuniš kupon možeš da kupiš LEGO po svom izboru. Znaš li šta je još sjajnije? Ukoliko budeš plaćao/la Visa karticom dobićeš duplo više nalepnica. 

Poklon koji je uvek IN – najlepša knjiga 

Knjige su uvek način da nekome pokažeš da ga ceniš. Knjigom nekome možeš promeniti život, da li to znaš? Knjige inspirišu, motivišu, pokreću, podižu raspoloženje, navode na razmišljanje i unapređuju tvoje znanje. Neka jedna knjiga ide nekome koga voliš, a jednu obavezno nameni sebi. Laguna i Delfi knjižare u vreme praznika za korisnike Visa premium kartica nude čak 30% popusta za kupovinu Laguninih izdanja i 20% na ostali asortiman. Uz to postoji i dodatni benefit u vidu tromesečne pretplate na eDen Books aplikaciji za čitanje knjiga online.

Lično uručivanje poklona 

Svi znamo da dodir, zagljaj i poljubac ništa ne može da zameni. Ove godine se od toga maksimalno suzdržavamo, ali bi uz sve mere predustrožnosti mogao ili mogla da odeš do voljene osobe i odneseš joj poklon na vrata. A ukoliko više njih čeka na tvoje poklone, onda ćeš verovatno jedno celo veče odvojiti za vožnju po gradu, od stana do stana. I tom prilikom možeš da uštediš na gorivu i to samo ukoliko koristiš Drive.Go aplikaciju i imaš Visa karticu. Naime, svi korisnici Visa kartice imaće pogodnosti ukoliko koriste Drive.Go aplikaciju na NIS Petrol i Gazprom benzinskim stanicama.

Sjajno je što kupovina poklona više ne mora da bude stres, jer pored toga što usrećuješ druge, ujedno i štediš. Saznaj više o ovim i drugim Visa prazničnim ponudama na Visa sajtu

 

Comments