Nove ljubavi, nove eufroije, a da li to znači i nova garderoba? Koliko puta vam se desilo da vas neki momak koji vam se dopada pozove na dejt, pa počnete da skačete od sreće? Verovatno se dešavalo, ali ova sreća ume da splasne brzo, jer nastane panika oko toga šta obući za taj bitni prvi sastanak. Bitan je, jer ostaje u pamćenju zauvek kao nešto veoma lepo ili, kao nešto ne baš najbolje. Ali da  bi se potpomogao da prođe najbolje što može, onda se potrudite od samog starta, a to ćete najlakše uraditi tako što ćete se sebi dopasti kada se pogledate u ogledalo. Najbolje je da se odlučite za neke ležernije, opuštene kombinacije, koje će vam sigurno dati osećaj prijatnosti, koji je itekako potreban na prvom dejtu.

Ukoliko idete na sastanak koji je zakazan za neku popodnevnu kafu ili šetnju, džins je odličan. Jedna teksas suknja i obična bela ili crna majica, biće zaista pogodak za prvi dejt. A i momku koji vas negde čeka svideće se to što niste preterali sa sređivanjem, a opet izgledate fantastično. Stavite akcenat na svoju kosu, neka to budu neke opuštene lokne, da vetar može lagano da prolazi kroz njih, to kod momaka uvek “pali”.

Budi ZANOSNA na prvom dejtu3 Kako da ZABLISTATE na prvom dejtu

Ako baš ne volite kraće suknje ili ne biste da je obučete pri prvom susretu, onda možete neku dužu da obučete, sa zanimljivim printom, uz top ili bolje majicu koja je jednobojna i rimljanke, ravne sandale ili baletanke. Muškarci vole kada vide devojku koja je u lepršavim, laganim stvarima, a pored toga, pokrili ste dosta toga, pa mu prepustili mašti na volju.

Budi ZANOSNA na prvom dejtu5 Kako da ZABLISTATE na prvom dejtu
Comments