Kako se zimi bliži kraj, ono što je svima nama negde žao jeste odložiti sve te odevne komade koje smo voleli da nosimo tokom zimske sezone. Da, deluje paradoksalno, budući da je na njenom početku bilo najteže navići se na jakne, kapute, džempere i čizme, a sada je verovatno i tebi samoj negde žao što ćeš uskoro morati da ih odložiš do narednih hladnih dana. Ali, prednost prelaznih perioda, kao što su proleće i jesen, imaju tu odličnu “crtu” u sebi, budući da je moguće nositi skoro ceo garderober, od zimskih do letnjih odevnih komada. A evo i kako da kombinuješ i nosiš zimske komade kada dođe proleće.

Nemojte svoje džempere još uvek sklanjati od sebe i pakovati do naredne zime. Iskoristite ih uz džins, kožne helanke, neke laganije jakne, te samo glavni komad u celokupnom autfitu koji će sigurno izgledati odlično u toku jednog prolećnog dana. A i kada uveče zahladni, džemperi će biti odlični, jer nećete u njima izgledati samo dobro stilizovani, već će vam biti udobno i toplo.

trendy outfit 2 Kako da zimske komade nosiš i tokom proleća?trendy outfit 1 Kako da zimske komade nosiš i tokom proleća?

A naravno, čizme su deo obuće koji sigurno nijedna od devojaka neće tako lako pustiti i odložiti u svoje cipelare, već znamo da ih većina nosi sve do poslednjeg momenta koji ukaže na to da su čizme zaista višak. Ali do tada, nosite ih uz sve. Svedene, ležerne autfite upotpunite dužim ili čizmama do gležnjeva, nosite ih uz elegantnije kombinacije, te haljine koje svaka devojka voli da “prošeta” kada izađu prvi topliji zraci Sunca. S toga, ovo je sigurno obuća kojoj još dugo neće biti vreme za odlganje, jer svaku kombinaciju upotpuni na vrlo moderan i atraktivan način.

trendy outfit 3 Kako da zimske komade nosiš i tokom proleća? trendy outfit 4 Kako da zimske komade nosiš i tokom proleća?
Comments