Ovih dana baš nešto filozofiram sa cimerkom o životu. Uh, to su mi omiljeni razgovori! Obe ove godine punimo 25, a kada pogledamo iza sebe, toliko je stvari koje nismo uradile, a želele bismo. Zaglavile smo u monotoniji “kuća-poso”, a život prolazi. I da, ovo jeste kliše, ali je tako, a u nekom trenutku života dolazi ti u glavu to da vreme prolazi i da je sve što imaš – sad. Zato smo napravile listu stvari koje ćemo sigurno uraditi dok ne napunimo 30 kako bismo mogle da kažemo: “E, stvarno smo živele punim plućima!” Evo šta se nalazi na našoj “bucket” listi, a što možeš i sama primeniti.

Putovanja, putovanja, putovanja! Stvarno verujem da je život onoliko bogat koliko si putovala, koliko si toga videla i iskusila. Zato smo mi rešile da svaki dinar “viška” odvajamo kako bismo makar jednom mesečno negde otputovale, makar i ne tako daleko. Sve se računa!

Zaljubljivanje i odljubljivanje! Zaljubljivanje nas oplemenjuje i to jeste jedno od najlepših osećanja na svetu, ali da bi zaista mogla da pojmiš svoja osećanja i vrednuješ ih, baš kao i druge ljude, moraš preživeti i odljubljivanje i raskide. Dobra osećanja utiču na tebe koliko i ona “loša” i sve je to za nas. To te oblikuje kao ličnost!

zivot1 Kako da živiš do daske dok ne napuniš 30
Comments