Prošle nedelje sam vam pisala o fantastičnom serumu brenda Caudalie iz linije Polyphenol C15 i razlozima zbog kojih ga morate uvrstiti u svoju letnju negu. Danas je red da vam predstavim još jedan proizvod iz iste linije koji je ujedno pravi odgovor na pitanje – kako do besprekorne kože ovog leta? Reč je Polyphenol C15 Broad Spectrum Anti-Wrinkle Protect Fluidu sa zaštitnim faktorom 20 koji predstavlja odličan izbor za negu kože lica tokom vrelih dana.

caudalie Kako do besprekorne kože ovog leta?

Tokom leta zaista ne volim da se previše šminkam, i trudim se da šminku koristim baš onda kada prilika to od mene zahteva. Ipak, tokom svakog dana želim da moja koža odaje utisak lepe i negovane i tu mogu da se oslonim na Polyphenol C 15 fluid za kožu, a evo pet razloga i zašto:

– Fluid pomaže koži da izgleda mladoliko i bez bora. Koža već posle prvog nanošenja izgleda mladoliko, nežno i zdravo a bore su vidno smanjene. Gotovo da nemam potrebe za korišćenjem tečne podloge tokom leta.

– U sebi sadrži magične polifenole i vitamin C i na taj način štiti kožu od slobodnih radikala i koriguje nepravilnosti na licu. Visoki sadržaj blagotvornih sastojaka na samo jednom mestu.

– Ima moj omiljeni miris! Miriše na pomorandžu i osvežava lice. Tokom celog dana me prati blag i prijatan miris.

Comments