Ah ta ljubomora. Otkad je sveta i veka pa i ljubavi nezamislivo je da bez ijednog ljubomornog ispada prođe nečiji život. Neko je posesivan i po prirodi veoma ljubomoran u vezi, neko na nečiji izgled, uspeh, novac… Ljubomora je kompleksna i složena stvar i dešava nam se svima još od detinjstva, iako ona nije kod svakoga prisutna, bar na prvi pogled i lako uočljiva, ovaj problem je sastavni deo svačijeg karaktera i ličnosti. Ali kakva je korelacija između horoskopskih znakova i same ljubomore, saznaćete čitajući ovaj tekst.

Ovan

Bez obzira što su Ovnovi osobe koje zrače samopouzdanjem i veoma su prijateljski nastrojeni, ako ste u vezi sa nekim rođenim u ovom znaku očekujte dramu i emotivni rolerkoster. Žene rođene u ovom znaku često se rasplaču, sumnjaju u partnerovu odanost i vernost, a istina je da zapravo Ovnovi uživaju u ovakvim trenucima jer prosto vole da se sva pažnja usmeri ka njima.

Bik

Bikovi su zatvoreni i gotovo nikada ne pokazuju ljudima emocije. Veoma su racionalni i  neće pokazati otvoreno da im nešto smeta ili da su ljuti. Pa ipak kada posumnjaju u partnerovu vernost, vode se instinktom i pre će da odu bez reči jer žele sebe da liše ljubomornih ispada i scena.

zena moda Kako horoskopski znaci pokazuju ljubomoru

Blizanci

Blizanci su poznati kao osobe koje često menjaju mišljenje, veoma su dvolični, neodlučni i skloni su prevarama. Zato i ne čudi što često sumnjaju u partnerovu vernost jer i oni sami često sede na dve stolice. Ako ste u vezi sa Blizancem, spremite se na česta ispitivanja, provere i ljubomorne optužbe. Oni znaju da budu ljubomorni i kada za to ne postoje ni najmanje sumnje.

Rak

Rakovi nisu preterano ljubomorni, to su mirne i staložene osobe. Kada nekog vole veoma su posvećeni i očekuju isto zauzvrat. Ako i postanu ljubomorni to je obično znak da je vezi došao kraj i teško da će vam osoba rođena u ovom znaku oprostiti i vratiti se na staro.

Comments