Niko ne voli da ga razljute i da oseti bes, to je tačno. Ali svaka persona pa i horoskopski znak drugačije reaguje kada ge neko kritikuje, naljuti ili jednostavno mu kažu da je loša oosba. Neko će samo odmahnuti rukom, neko će se svađati, dok će drugi poželeti da sagovornika pesnicom udare u lice. Određeni znakovi su impulsivni, neki su mirni, strpljivi i staloženi, dok drugi besne i skloni su da se žestoko posvađaju. Kako vi reagujete kada vam neko kaže da niste u pravu, da ne valjate ili da ste loša osoba? Možda sve to ima veze upravo sa tim u kom ste znaku rođeni…

Ovan

Ovnovi vole da sve znaju i da se u sve umešaju. Sebe daju previše i očekuju da im se vari istom merom. Kada im kažete da nisu u pravu i da greše oni teraju po svom, a ako ste uporni dovešćete ih do suza i besno će reagovati na svaki vaš kometar. Očekujte viku, dreku i paniku. Ako im iskreno u lice kažete da vam se ne dopadaju kao osobe, ceniće iskrenost i jednostavno će okrenuti glavu. Sa vama najverovatnije više nikada ni reč neće progovoriti.

Bik

Bikovi jesu lojalni i strpljivi, ali za čas postaju ratoborni i žestoki suparnici. Ako pokušate da ima nametnete svoju volji i kritikujete ih da nisu u pravu, oni će terati po svom, makar i na vlastitu štetu. Samo da bi drugima kontrirali. “Ja ne valjam, pa dobro sad ćeš da vidiš”-to je nihov moto.

horoskop11 Kako horoskopski znaci reaguju kada im kažete da nisu u pravu

Blizanci

Šta god drugi rekli ili mislili o njima, Blizance baš briga. Puni samopouzdanja veruju da su najbolji i nepogrešivi, a kome se ne dopadaju, pa taj slobodno može da nastavi svojim putem, okrene se i ode. Njih neće povrediti ni kada im u lice saspete sve što vam stoji na duši. Čak će može desiti da vas zbog toga ismeju.

Rak

Rakovi jesu nežne, dobre i otvorene osobe i puštaće da ih kritikujete dok im ne pukne film. Tada ćete doslovno shvatiti da itekako umeju da budu osvetoljubivi i da vas kazne na najteži mogući način. Tamo gde vas najviše boli. Budite oprezni ako Rakovima često govorite da nisu u pravu, jer to može skupo da vas košta.

Comments