Modna kuća Versace, pod vođstvom čuvene i jedinstvene Donatelle Versace, predstavila nam je novu ready to wear modnu kolekciju kojom najavljuje jesenju i zimsku sezonu 2021. godine. Ova kolekcija ima sve ono što bi jedna Versace revija trebalo da ima – luksuz, celebrtiy manekenke, visoke potpetice i naravno, neodoljive dezene, o kojima ćemo više pisati u nastavku. Jednostavno, modna kuća Versace sa sobom nosi tradiciju ekstravagantnosti, seksepila i intrige, i oni se ogledaju u njihovim odevnim komadima i kompletnom vizuelnom prikazu iz revije u reviju, bez greške.

U okviru ove revije, modna kuća Versace predstavila nam je i novi monogram, pod nazivom La Greca – koji je primenjen na dezenima aksesoara i odevnih komada, i koji će sigurno brzo postati veoma popularan među poznatim ličnostima. Ovaj novi monogram je redizajn grčkog paterna koji smo mogli videti u sada već čuvenom Versace amblemu, a čak je i sama pista kojom su se manekenke kretale kreirana u obliku La Greca paterna. La Greca predstavlja jedinstveni korak u budućnost brenda Versace, a mi već sa nestrpljenjem iščekujemo njegove nove primene u budućnosti!

Donatella Versace je čak kreirala i jedinstveni #VersaceRunwayChallenge, koji podrazumeva da rekreirate momenat sa revije sa videa iznad i uz pomenut tag ga okačite na svoje društvene medije. Ovo je sjajan potez velike modne kuće koji će reviju sigurno učiniti viralnom, i nadamo se da će i druge modne kuće ovaj izaov uzeti za primer toga kako da modu približe mlađim generacijama i široj publici. Iako je veoma jasno da je Versace luksuzna moda kuća, ovaj potez defiitivno će učiniti da oni postanu percipirani i kao mladalački, kul brend. Takođe, internet je već sa razlogom u potpunosti “poludeo” za ovim matching lookovima u roze, žutoj i crvenoj boji, koji nas podsećaju na poznate Bratz lutke i animirane heroine sa početka dvehiljaditih godina, kao što su Spice Girls ili Totaly SpiesDonatella Versace još jednom je predosetila modni trend koji će zavladati, a to je u ovom slučaju estetika ranih dvehiljaditih godina, i upravo to je ponudila svojoj vernoj modnoj publici.

Comments