U astrologiji se uticaj Marsa u Strelcu nikako ne može zanemariti jer ovaj period vas može odvesti na neki daleki put ili da vam pomogne pri sklapanju novih poslova.

Ono što bi trebalo da znate o Marsu u astrologiji jeste da predstavlja, volju, energiju, snagu. Ovo je adrenalin, kao i testosteron. Motor u telu, koji aktivira procese. Snaga i moć dolaze od Marsa. Mars pokazuje koliko je osoba motivisana, šta je motiviše, koliko je volja jaka, gde ulaže snagu. Mars je rezultat i pokazuje koliko osoba uradi, od onog sto je obećala, za čim je težila. Ovo je mlada muška energija, mlad momak, mlađi muškarac. Seksualnost kod mušaraca, pa čak i kod žena, pa stoga delimično i ljubavni život.

Boravak Marsa u Strelcu tokom 2016. godine biće od 07. marta do 28. maja 2016. godine i od 03. avgusta do 28. septembra 2016. godine. Zato se potrudite da iskoristite ovaj period na najbolji način.

Znak ili podznak u Ovnu

Mars će u ovom periodu biti u vašem polju inostranstva i stranaca, u polju visokog obrazovanja, kao i neke vrste oslobođenja. Mogući su problemi u inostranstvu, ali i oduševljenje, adrenalin, veći nego u svojoj zemlji. Rad van zemlje ili rad za strance. Ako ste student, u ovom periodu veliku energiju ulažete da ostvarite svoj cilj, vezan za studije. Vuče vas dalek put.

Znak ili podznak u Biku

Mars će u ovom periodu biti u vašem polju većeg novca, polju nasledstva, ali i nekih opasnosti i rizika. Preporučuje vam se da se u ovom periodu kontrolišete koliko je to moguće, jer možete ulaziti u rizične i potencijalno opasne situacije. Pokušaćete da dođete do nekog većeg novca, ali ćete u tome uspeti najpre ako očekujete novac dobijen sudskim putem. Slabi ste i prema kreditnim pozajmicama, posebno od banaka.

Slika 31 Kako Mars u Strelcu UTIČE na vaš horoskopski znak

Znak ili podznak u Blizancu

Mars će u ovom periodu biti u vašem polju partnerstava, izlazaka u javnost i bitnih susreta i poznanstava. Takođe to je i u polje veza ili brakova. Nešto će vas opet posle dužeg vremena izvući iz melanholije. Snaga dolazi od osobe iz vašeg okruženja. Moguća je nova ljubavna veza, ili priča o braku ako ste već u vezi. Postoji i mogućnost aktiviranja ili nastavka nekog sudskog procesa.

Znak ili podznak u Raku

Mars će u ovom periodu biti u vašem polju zdravlja, posla i nekih velikih i samonametnutih obaveza. Kako ovde postavljen Mars udara na zdravlje, pa tako u ovom period možete imati problema sa temparaturama, groznicama, upalnim procesima ili krvarenjima. Brza rešenja će se nuditi povodom ozdravljenja (terapije), pa su tako moguće injekcije, ili rutinske operacije. Na radnom mestu ćete imati i više nego mnogo posla a moguće su i glavobolje.

Comments