Novembra 26. je na snagu stupio moćan mlad mesec koji će te naterati da proširiš svoje vidike. On donosi avanturu, optimizam i otvoren um, a ova mesečeva mena ti donosi snagu da veruješ u nepoznato. Kada je ujedno umešano i Sunce u Strelcu, ne postoji baš tačna spoznaja gde ćeš da završiš, ali u tome je i lepota puta koji je pred tobom. Dozvoli da počne da sija vatra u tvom srcu, jer kraj novembra sa mladim Mesecom je stupio na snagu.

Ovo je ujedno i prilika da počneš da stvaraš potpuno novu priču u svom životu, gde na mrčanom nebu ti Mesec daje energiju. S obzirom da Mesec vlada tvojim emotivnim svetom, vreme je da se oslobodiš onoga što više ne treba da te brine i da napraviš prostora za veće i nove stvari koje ti stižu. Budi strpljiva i gledaj pažljivo kako se tvoj život menja iz korena.

Trenutno imaš savršenu priliku da u svoj život uvedeš pozitivne veze, kao i da ostaviš sebi prostora da mentalno porasteš.

Ovaj mladi mesec u saradnji saVenerom – planetom ljubavi, Jupiterom i inovativnim Uranom mogu da ti u život donesu jednu novu fascinantnu osobu, koja će ti popraviti život na bolje. Nećeš više morati na ostale da se oslanjaš da bi nešto završila, jer Merkur (planeta komunikacije i planiranja) će lepo sarađivati sa posvećenim Saturnom, spiritualnim Neptunom i vernim Severnim polom. Upravo si zbog ovakve postave planeta u odličnoj poziciji da spoznaš svoj potencijal koji je na dubokim levelima. Donesi odluku da taj isti potencijal iskoristiš maksimalno.

paxson woelber AG vLmdo6U0 unsplash e1574956101832 Kako mlad Mesec utiče na tvoj horoskopski znak?

OVAN

Pusti sve kočnice koje bespotrebno stiskaš već duži vremenski period i fokusiraj se na more mogućnosti koje se nalazi pred tobom. Svet je toliko velik, više i nego što možeš trenutno da zamisliš. Oslobodi sebe zatvora sopstvenog ega i imaj veru u nešto veće. Već si slobodna, iskoristi to!

BIK

Osećaš pritisak da napraviš drastičnu promenu u svom životu. Znaš da si spremna da nastaviš napred, ali potpuno zavisi od tebe kako da se rešiš onoga što te drži na istom mestu koje ti nikako ne prija. Pronađi zaključak, izmiri svoje dugove, oprosti sebi i nastavi napred u slobodniju budućnost.

BLIZANCI

Možda se trenutno malo “mučiš” da razumeš razliku između nesebičnosti i lične mučenosti. Veze uvek moraju biti jednake, koliko daješ, toliko dobijaš nazad, stoga ne treba sebi nikad da dozvoliš da dođeš u situaciju da moraš da se odrekneš svog unutrašnjeg mira. Sad je vreme da učvrstiš zdrave odnose pune ljubavi, koji imaju određene granice.

RAK

Imaš potpuno pravo da povedeš računa o samoj sebi, stoga postavi sebi put isceljivanja i čišćenja od otrova koji su konstantno prisutni. Voditi računa o sebi je mnogo bolje nego da tešiš konstantno samu sebe zbog nečega što te čini tužnom, a možeš to da promeniš. Radi vredno i ostani posvećena tome da se osećaš dobro, bez obzira na sve.

LAV

Šta čekaš? U ovom si svetu da bi u njemu uživala. Ne postoji ništa što moraš da ostvariš ili da dokažeš nekome da bi se osećala srećnom. Trenutak u sadašnjosti pripada samo tebi. Uradi sebi golemu uslugu i pusti svoju kreativnost da te vodi.

DEVICA

Kada pomisliš na dom, kako ga tačno zamišljaš? Da li je to za tebe komforna zona kojoj želiš da se vratiš? Mekano ćebe i topla vatra koja pucketa u kaminu? Kuhinja puna ljudi koje voliš? Vreme je da ponovo otkriješ svoju povezanost sa domom. Formiraj “sveto” mesto koje će biti samo tvoje.

Comments