Po tri znaka pripadaju prirodnim elementima, vazduhu, vatri, zemlji i vodi, a svaki element ima objedinjen pristup ljubavi i osećanjima. Posmatrajte ovo kroz kombinaciju sopstvenog znaka i podznaka. 

Element vatre 

Vatreni znaci su Ovan, Lav i Strelac – oni su u ljubavi neustrašivi. Vatra koja im je zajednička, pokazuje nam da je ponekad potrebno samo verovati, da bismo imali najbolju ljubavnu priču. Ova grupa vatrenih znakova uči nas kako da volimo svim srcem, uprkos nesigurnosti i mogućnosti povređivanja. Vatreni znaci su živi, dišući primer toga šta znači prvo voleti sebe, pre nego što zavolimo nekog drugog. Uče nas kako da zadržimo individualnost u odnosima, kako da definišemo svoje uloge izvan partnerskih odnosa, kako da budemo svoji, a da osećamo pripadnost voljenoj osobi. Kako da zadržimo spontanost, vedrinu i svetlost, uprkos tome što nas život šutira snažnije nego što očekujemo. Odnosi sa vatrenim znacima mogu biti najintenzivniji i najstrastveniji koje ćete iskusiti. 

Element zemlje

Jarac, Bik i Devica su zemljani znaci, koji nas uče stabilnosti i istrajavanju. Ova zemaljska bića otkrivaju nam da je tajna trajne i stabilne veze u tome da uvek budemo spremni za bilo šta, što život može da donese. Oni se zaljubljuju polako, ali duboko i temeljno i njihova osećanja su trajna. Vole da upoznaju osobu, pre nego što se obavežu i nemaju sklonost da se zavaravaju. Vrlo ozbiljno shvataju odnose, udvaranje i ljubavne veze i uče nas da je pravo i suštinsko upoznavanje partnera najbolji način za rešavanje sukoba koji mogu nastati. Zemljani znaci nam pokazuju kako da odvojim vreme za veze, da uložimo u odnose koje želimo da sačuvamo, uče nas lepoti u laganom buđenju ljubavi i upoznavanju i prihvatanju nekoga baš onakvim kakav je. U vezama, oni donose sigurnost, njihovim partnerima je udobno i prijatno i znaju da imaju na koga da se oslone. 

Comments