Svake sezone modne piste nam serviraju neki neočekivani trend koji je poseban, ne po svojoj ekstravagantnosti, već po činjenici da je u pitanju toliko klasičan, jednostavan i uobičajen komad, da nikada ne bismo očekivali da on postane novi statement piece. Ove godine, kišne čizme različitih boja, oblika i dužina, zavladale su revijama najpoznatijih svetskih brendova, a možete ih nositi sa casual svakodnevnim kombinacijama, ali i elegantnim haljinama. Ovo su provereno dobri načini za stilizovanje novog “it” komada obuće, a mi ćemo ih sigurno nositi ove zime.

Casual

Naše omiljene blogerke jedva su čekale hladno vreme i kišne dane da bi ponele novi trend, a ulicama su zavladali casual outfiti začinjeni kišnim čizmama u različitim bojama. Francuska influenserka Estelle Chemouny, među prvima je ponela duboke roze Prada kišne čizme ispunjene najfinijom vunom, a za hladne dane u gradu ljubavi odlučila je da ih upari sa svetlim džins farmerkama i puf jaknom u krem nijansi. Ovaj outfit je definicija francuskog nonšalantnog stila koji je uvek i praktičan i u skladu sa najvišim modnim standardima.

Njena koleginica iz Kopenhagena, Emili Sindlev, ljubitelj je upečatljivih komada u jarkim bojama, ali se ove jeseni odlučila za svedenije outfite u tamnijim tonovima. Njen izbor bile su prljavosive duboke čizme koje je uparila sa sakoom i haljinom u identičnoj nijansi, a ceo outfit podigla je moderna tašna sa zlatnim detaljima i par crvenih naušnica. Kombinacije ove dve devojke savršene su za opuštene, tmurne dane koje provodite sa drugaricama u šetnji obližnjim parkom ili u omiljenom kafiću u kraju.

Comments