Skinny džins ili voliš ili ne. Nema baš neke sredine. Možda si probala, pa ti se nije dopalo kako ti stoji, možda si očekivala više, jer ipak na modelima i lutkama izgleda savršeno i verovatno ćemo teško ikada dostići taj nivo “zgodnoće”, upravo zbog toga što i nije baš realan. Tako da – ne treba da se opterećuješ sitnicama i nekim nesavršenostima, koje samo postoje u tvojoj glavi.

Ukoliko voliš skinny džins, onda je to dovoljan razlog da ga nosiš u ovoj godini. Ne postoji “ali”.

Ukoliko ga pak ne voliš, onda razmisli još jednom, jer ti nudimo nekoliko predloga kako svoj stajling, koji uključuje i skinny džins, možeš da oplemeniš i učiniš da izgleda sjajno.

Kako smo do sada nosili skinny džins? 

Obožavali smo da obuvamo čizme preko kolena, jer su savršeno išle uz ovaj model džinsa. Noga je izgledala mnogo bolje, odnosno mršavije, sebi smo izgledali mnogo više sexy i osećale smo se nekako poželjnije i bolje. I dalje naravno možeš da se opredeliš za ovu opciju, ali ti mi ipak nudimo druge predloge, koje će biti više trendi nego čizme preko kolena. 

Skinny džins uz velike chunky čizme

Ove čizme su toliko kul ove godine da o tome i ne treba voditi polemiku. Odnosno, ova zima nam je donela trend koji obožavamo, oličen u chunky čizmama. Pored toga što mogu da budu veoma udobne, tople i da te štite od snega i kiše, leda i hladnoće, ove čizme su i te kako fashion. Zato ti savetujemo da svoje skinny džins kreneš da kombinuješ uz njih.

Bottega Veneta predstavila je ovaj model čizama, tako da ugledajte se na njih, odaberite upravo te ili potražite neki sličan model.

Kako nosimo skinny džins ove godine 2 Kako nosimo skinny džins ove godine

Minimalizam je jako bitan ove godine i posebno kada su skinny džins u pitanju. Ukoliko se opredeliš za tamnije modele, onda bi trebalo da izabereš i chunky crne čizme i eventualno kaput koji može biti u drugoj boji, ali vodi računa o jednostavnosti. Upravo ta jednostavnost doprineće da tvoj stajling izgleda “skupo”.

Kako nosimo skinny džins ove godine 1 Kako nosimo skinny džins ove godine
Comments