Možeš da se usmeriš u bilo kom pravcu za svoj all-white look, i recimo pratiš hiper-ženstveni trend Simone Rocha i upariš par belih Mary Jane cipela, sa haljinom u istoj boji a u kosu udeneš cvet ili češljić sa biserima. Ili, hvataj cake sa Isabel Marant piste, koja je predstavila stajlinge sa bluzama sa puf rukavima i pantalonama u istoj boji. A ako nisi baš potpuno sigurna u uklapanje nijansi, i tekstura i belo od glave do pete, onda je prava stvar za tebe obična bela košulja, koja može da se nosi kao haljina, poput onih iz nove kolekcije Victoriae Beckham.

Ova sezona je veoma očigledno obeležena i raznim nijansama pastelnih boja, ali razgovetnost bele, njena mogućnost transformacije i prilagođavanja, bilo da je nosiš od glave do pete ili je u jednom statement komadu, osigurava da će se jako dobro i visoko kotirati u tvom garderoberu ovog proleća i leta. 

I šta nam je sve potrebno od belih komada?

Počnimo redom… Svi dakle imamo malu crnu haljinu i malu crnu torbu, ali šta ako bismo ove sezone to spinovali za belo? Bela je samo nesvakidašnja variajnta crne u fashion svetu i jednako dobro ide uz sve printove, teksture i boje. Sledeći put kada posegneš za crnom ili crvenom torbom u radnji, razmisli još jednom i daj priliku beloj da te oduševi.

Comments