U devetoj epizodi L’Oreal Paris Master Classa, oficijelni šminker L’Oreala Paris, Marko Nikolić, zajedno sa Ninom Milović, kreativnom direktorkom i suosnivačem WANNABE Magazine-a i WANNABE Media kreativnog studija govoriće o odabiru odgovarajuće maskare i ajlajnera. Saznaćemo koja formula i tip četkice najbolje odgovaraju našim trepavicama i na koji način možemo postići željeni efekat, kao i sve o trikovima za precizno nanošenje ajlajnera.

Prilikom odabira maskare, najbitnije je da odaberemo onu koja će najviše odgovarati našem tipu trepavica. Pored standardnih formula maskara, postoje i maskare koje sadrže dve različite formule, od kojih prva omogućava da naše trepavice izgledaju gušće, dok ih drugi sloj čini dužim.

Ajlajner mnoge žene smatraju neizostavnim delom kada je šminkanje u pitanju, a izbor formula i četkica je takođe veliki. U zavisnosti od toga koliko smo vešti pri samom nanošenju, trebalo bi i odabrati tip ajlanera koji će nam omogućiti da postignemo željeni izgled. Najpreciznije liniju izvući ćemo ajlajnerom u olovci,  dok su gel ajlajneri uglavnom namenjeni onima koji imaju iskustva u šminkanju.

Spisak korišćenih proizvoda:

L’Oreal Paris Volumissime Royale maskara

L’Oreal Paris Mega Volume Collagene 24H maskara

L’Oreal Paris False Lash Superstar maskara

L’Oreal Paris Superstar XFiber Black maskara

L’Oreal Paris Unlimited maskara

L’Oreal Paris False Lash Bambi maskara

L’Oreal Paris Lash Paradise maskara

L’Oreal Paris Super Liner Perfect Slim ajlajner

L’Oreal Paris Ultra Precision Superliner

L’Oreal Paris Le Liner Signature ajlajner

L’Oreal Paris Super Liner Gel Intenza ajlajner

maskara i ajlajner.00 25 40 19.Still001 e1614269990410 Kako odabrati odgovarajuću maskaru i ajlajner (LOreal Paris Master Class)
Produkcija: WANNABE MEDIA

Comments