Nijedne usne ne ljube tako dobro kao one namazane mat karminom. To kažu oni koji se razumeju u žensku senzualnost i beauty trendove, a mi im verujemo.

Hajde da se pozabavimo načinom na koji će vaše usne izgledati savršeno elegantno, prirodno i seksi, a uz pomoć mat karmina. Za početak zaboravite na sjajeve i ruževe koji pružaju visoki sjaj, a šljokice ostavite kod kuće, jer ovde vlada carstvo mat karmina.

E tako, pošto smo to razjasnili, sledeći korak je da vidimo zašto se odlučiti baš za ovakav karmin? Istina je da sa sobom mat karmin nosi dozu odgovornosti, jer treba biti pažljiv pri nanošenju i stalno proveravati da li se razmazao. Ipak, on pruža dugotrajnost i postojanost i šik izgled.

140 Kako pravilno naneti mat karmin?

Crveni mat karmin: prečica do samopouzdanja

Mat karmini postali su popularni još prošle godine, a njihova popularnost je sve veća. Treba obratiti pažnju pri odabiru boje, imajući u obzir ten i boju kose. Sve ostalo je lako.

Mat ruž odlično ide uz satensku haljinu. Idelan je izbor za svečani događaj. Mat karmini su veoma postojani, pa čak i ako svoj karmin “pojedete” za vreme večere, pigmenti će i dalje biti tu. Fascinantan je dodatak klasičnoj, urbanoj i trendi kombinaciji. Na ženskom licu najlepša je strast, a ona se prenosi preko usana.

228 Kako pravilno naneti mat karmin?

Boju birate po želji i senzibilitetu

Pre nego što ga nanesete treba napraviti podlogu. Šećer pomešajte sa maslinovim uljem i smesom nešto izmasirajte usne kako biste se rešili odumrlih ćelija.

Sada su vaše usne spremne za nanošenje karmina. Prvo se stavlja olovka u nijansi karmina ili tamnijoj nijansi. Pošto lepo iscrtate usne, prateći konturu usana, na red dolazi karmin. Nakon što nanesete prvi sloj, papirnu maramicu pritisnite na usne kako biste uklonili višak karmina, a potom nanesite drugi sloj.

To je cela filozofija. A sada karmin u ruke i ponovite isto ovo. Vreme je da zavodite.

Izvor fotografija: pinterest. com


Violeta Stojanović

Comments