Modne i lifestyle trendove koje postavljaju holivudske zvezde je nekada gotovo nemoguće ispratiti iz različitih razloga, a nas uvek raduje kada možemo da preporučimo neki koji može da prati svako od nas.

Dženifer Aniston je zbog svog prirodnog izgleda i prepoznatljive uloge u seriji “Prijatelji” neko ko je pokupio naše simpatije i zbog čega volimo da pratimo šta radi, kako se oblači, hrani i čime održava svež izgled.

Untitled 1 Kako to radi Dzenifer Aniston: Osvežite se vodom inspirisanom oblacima

Upravo na otvaranju 43. Beogradske nedelje mode je svim posetiocima prvi put na našem tržištu predstavljen njen omiljeni “aksesoar”. Verovatno ste pomislili da je to neka unikatna torbica, posebno za nju dizajnirana cipela ili ogrlica, a ne biste pretpostavili da je to nova voda inspirisana oblacima kompanije Coca-Cola – Smart Water.

NIK 3716 Kako to radi Dzenifer Aniston: Osvežite se vodom inspirisanom oblacima

Voda inspirisana oblacima možda deluje komplikovano, ali nama zvuči pametno! Upravo oblaci su bili inspiracija kompaniji Coca-Cola da koristeći najsavremeniju tehnologiju ponove proces stvaranja i kruženja vode u prirodi i stvore jedinstvenu Smart Water. Sa dodatim mineralnim solima magnezijuma, kalijuma i kalcijuma koje joj daju čist, osoben i svež ukus,

NIK 3478 Kako to radi Dzenifer Aniston: Osvežite se vodom inspirisanom oblacima

Smart Water je idealno osveženje za radoznale, urbane, ambiciozne i motivisane za uspeh – baš kakva je i Dženifer.Dizajn flašice koji je već osvojio nagrade i koji odiše inovacijama, prestižom i stilom sada je uvek deo stajlinga Dženifer Aniston, a uskoro će moći da ga ima i svako od nas. Ovo je trend koji govori da ste uvek sveži i spremni da ostvarite ono što zamislite i, kao Coca-Cola kada je tražila inspiraciju za novu vodu, umesto u zemlju, gledate u oblake.

izvor slika: VIZUAL media


 Kako to radi Dzenifer Aniston: Osvežite se vodom inspirisanom oblacima

Comments