Svaka žena želi da ima kožu bez mana, kožu koja će izgledati savršeno negovano i blistavo. Ovakvim našim željama svakako doprinose i poznate lepotice koje nam se sa svojim besprekornim licem smeše sa bilborda i stranica svetski poznatih magazina, pa gotovo svakodnevno čitamo njihove savete za negu kože. Međutim, htele vi to da priznate ili ne, mnoge od nas su prilično lenje kada je reč o nezi kože, pa ne obraćamo pažnju na možda ključne detalje koji se tiču savršene nege. Zato vam mi danas skrećemo pažnju upravo na njih.

kako do savrsene koze 1 Kako do savršene kože

Nabavite sunđere za čišćenje kože

Vaša koža može biti vaš najveći saveznik, ali i vaš najgori neprijatelj, pa je zato vrlo važno da joj posvećujete posebnu pažnju. Upravo iz tog razloga bi trebalo da za sebe nabavite sunđere za čišćenje kože, zato što ćete sa njima postići maksimalne rezultate uz minimum napora. Koristite ih sa bilo kojim losionom za čišćenje kože i menjajte ih na mesec dana.

Pravilno koristite vlažne maramice

Ukoliko često koristite vlažne maramice, onda se trudite da ih pravilno upotrebljavate. S obzirom na to da one u sebi sadrže brojne sastojke koji mogu izazvati iritaciju i sušenje kože, stručnjaci preporučuju da uvek pre operete lice. Ipak, korišćenje vlažnih maramica s vremena na vreme neće škoditi, ali se potrudite da svoju kožu očistite bez mnogo grubih pokreta i u brzim potezima.

Comments