Brend Off White definitivno je jedan od najtraženijih na modnom tržištu u prethodnih nekoliko godina. Virgil Abloh, kreativni direktor i osnivač ovog brenda nesumnjivo je jedan od najuticajnijih pokretača trendova u modnom svetu, poznat po tome što je street style predstavio u svetu visoke i luksuzne mode. Sa brendom Off White, sarađivao je sa brendovima kao što su Nike, Levi’s, Jimmy Choo, pa čak i IKEA, a njegove modele nose i promovišu najuticajnije poznate ličnosti današnjice.

Ipak, Virgil ne želi tu da se zaustavi. Njegova najnovija kreativna vizija uključuje kreiranje još jednog Instagram naloga za brend, pod  nazivom Off White Seasons, na kojem će prikazivati proces kreiranja budućih kolekcija brenda – počevši od resort muške i ženske kolekcije za sezonu 2021. Na ovom Instagram nalogu već možete videti prikaz lookbook-ova obe kolekcije, čiji je stilista bio mladi i talentovani Ibrahim Kamara, a fotograf Andrea Artemisio.

Ideja za ovaj poduhvat dolazi lično od Virgila, koji je mnogo puta sebi postavio pitanje šta bi mu bilo potrebno da je trenutno mlada osoba koja želi da uđe u svet modnog dizajna. “Na neki način”, kaže Virgil “ovakav projekat je autentičnije ja. Znam da kada bih sada bio sedamnaestogodišnjak koji želi da se bavi dizajnom, sve što bi mi bio potrebno je Instagram nalog koji bi mi pokazao proces od nastanka ideje do njenog ostvarenja, kako bih mogao da ga interpretiram na svoje misli. Zato i postoji ovaj profil, kako bi ljudi mogli da vide DNK brenda Off White, a na samo ono što se vidi na njegovoj površini”.

Comments