Hot topics

#Staycation? Ovo su naši predlozi kako da provedete najbolje leto ikad!

Testirali smo FOREO LUNA fofo uređaj za čišćenje lica – ovo su naši utisci!

Leto u gradu? Ovako možeš da provedeš svoj savršeni dan!

Koje dodatke ishrani treba da konzumiraš za očuvanje opšteg zdravlja

Kako da se dobro provedeš ovog leta – čak i ako nigde ne putuješ!

Ljubavni horoskop za jul 2020.

Najvažnije stvari na životnom spisku posle 30-e

Jutarnji rituali uz koje će ti svaki dan biti dobar dan!

Top 5 boja koje ćemo ovog leta želeti u svojim garderoberima

Sve što ti je potrebno za savršenu, opuštajuću kupku

1/2

Kad kažemo za neku ženu da je dama, izražavamo divljenje njenom stavu, izgledu i ponašanju – dama je žena koja zrači integritetom na način koji je prijatan i nenametljiv. Ona izgleda i ponaša se otmeno (ali nikako izveštačeno), njeni pokreti su ljupki, držanje neusiljeno, ljubazna je i komunikativna i kad razgovarate sa njom, osećate se uvaženo – dama ume svakome da ukaže poštovanje i iskaže interesovanje na veoma pristojan i ljubazan način i to je prosto očaravajuće. Dama deluje kao da korača kroz život neopterećena silom gravitacije i raznim ostalim silama moranja – kao da joj sve ide lako, a prepreke se same uklanjaju, čim ih ona ljubazno zamoli. Evo nekih osobina savremene dame – snažne, samouverene žene, koja zrači prijatnošću i otmenošću, uliva poverenje i izaziva divljenje.

Znanje, stručnost, kompetencija

Dama razvija i unapređuje svoje znanje, koristi svoje potencijale, istražuje svoje kapacitete – ona je na svom poslu stručna i kompetentna, ali nije rigidna – zdrav razum i logika su joj na prvom mestu. Zato joj se drugi često obraćaju za savet i uputstvo – ona posmatra stvari iz široke perspektive, koristi i razvija ono što zna, a ono što ne zna nastoji da nauči ili prepusti drugima. Dama poznaje svoje granice i nikada neće preuzeti na sebe posao kome nije dorasla, a loša iskustva ume da shvati kao poučne lekcije.

View this post on Instagram

How I feel in @oscardelarenta ❤️ #oscardelarenta

A post shared by Negin Mirsalehi (@negin_mirsalehi) on

Održava svoje samopouzdanje

Njena sigurnost i samopouzdanje variraju i kad posumnja u sebe, ona se najpre preispita i presliša – možda zaista treba da promeni neki stav, mišljenje i gledište. Ako utvrdi da treba, ona to čini sa lakoćom – na taj način se razvija i raste. Ukoliko je sve u redu sa njenim stavovima i rezonom, to joj donosi mir i osnažuje je. Takođe, ona svoje samopouzdanje neguje – psihološkim tehnikama afirmacija i samoljubavi, ali i svojim stilom, oblačenjem i ponašanjem. Ona voli da vidi u ogledalu urednu i elegantnu ženu, koja ostavlja utisak. Tako sebi osigurava profesionalan i smiren nastup.

Voli da bude sama

Uravnoteženost održava provodeći kvalitetno vreme sama sa sobom. Nikad joj nije dosadno u samoći, jer voli da čita, šeta, da se opusti telesno i psihički i da se posveti samo svom uživanju. Kad napuni baterije, opet je spremna da ljubazno izađe u susret svima kojima je njena podrška i pomoć potrebna.

Editors choice