Svako ponekad izgubi nadu i smisao i posle teškog perioda ponovo pronalazi radost života. Evo kako se borite i ponovo osvajate ljubav prema svom životu, prema horoskopskom znaku u kome ste rođeni.

Ovan

Vraćaš se sebi i svojoj ljubavi prema životu otvarajući oči za stvari koje inače lako previdiš. Sve što je uzbudljivo, glasno, okrepljujuće, uvek će ti skrenuti pažnju, ali ponovo ćeš se probuditi kad se setiš da se životna radost nalazi u malim stvarima, koje svakodnevno uzimaš zdravo za gotovo.

Bik

Potrebno ti je da naučiš da pružiš ljudima podršku bez pokušavanja da rešiš njihove probleme i da im dozvoliš da oni to isto čine za tebe. Tvoj jak nagon da zaštitiš sve oko sebe, da pomogneš i „uskočiš“ uvek kad je kriza, navodi te da preuzimaš previše odgovornosti i da se previše uplićeš u nečiji život, a to uvek završi još većim opterećenjem i stresom. Kad uvidiš da je razumevanje dovoljno i da samo treba da budeš tu za one koje voliš, kao i da je tebi dovoljno da ti neko pruža podršku svojim prisustvom i razumevanjem, živećeš mnogo radosnije i rasterećenije.

horoskop 4 Kako se koji horoskopski znak ponovo zaljubljuje u život?

Blizanci

Ti se ponovo zaljubljuješ u svoj život kad shvatiš da te ljudi ne posmatraju onako strogo i analitički kako ti misliš – i kako ti posmatraš njih. Kad se opustiš i prestaneš da osećaš da je neophodno da se „prikazuješ“ kad prestaneš da loviš gluposti i nedoslednosti u nečijem ponašanju i izjavama, kad se približiš u svom ponašanju onome što stvarno jesi i kad tako počneš da doživljavaš i druge, iskusićeš veliko olakšanje, sreću i lakoću postojanja.

Rak

Ponovo uspostavljaš odnos ljubavi sa svojim životom (a odnosi su za tebe najvažniji) kad shvatiš da ne možeš da utičeš na osećanja drugih ljudi. Možeš samo da kontrolišeš i kanališeš sopstvena osećanja, mada te tvoja velika osetljivost i prijemčivost navodi da stalno „očitavaš“ tuđe emocije, da hraniš tuđe energije i pokušavaš da utičeš na to šta neko oseća. Kad se ogradiš od tuđih osećanja i počneš da se baviš samo svojim emotivnim procesima, osetićeš veliko oslobođenje i lakše ćeš dostići ravnotežu.

Comments