Sasvim je prirodno da se doživljaj neke pojave, neke situacije ili bilo čega šta nas okružuje promeni s vremenom. Nikada se ne ponašamo isto ni prema osobi koju prvi put upoznamo, kao posle nekog vremena poznanstva. Dokaz tome biće ti i ove veoma humorističke ilustracije zbog kojih ćeš se iskreno nasmejati, ali i podsetiti nekih stvari iz svog života, pa se sad slobodno seti kako si nešto doživela prvi put, a kako je bilo nakon samo 100 dana!

Svima nam je negde cilj da se osamostalimo, i uglavnom kada se to i dogodi, kada odemo iz doma svojih roditelja i započnemo samostalni život prvih nekoliko dana i nedelja uživamo u tome, slavimo, a već nakon nekoliko meseci, možda čak i ranije brzo zovemo kući da pitamo za najrazličitije savete, zar ne?

ilustracije 1 1 Kako se naši doživljaji stvari menjaju kroz sto dana (KOMIČNE ILUSTRACIJE)

Evo još jedne smešne situacije. Kada se dosele nove komšije sve “puca” od predusretljivosti i ljubaznosti, a onda mnogo puta to preraste u nervozu i neke razmirice. Sigurno si doživela neku sličnu situaciju.

ilustracije 2 1 Kako se naši doživljaji stvari menjaju kroz sto dana (KOMIČNE ILUSTRACIJE)

Nekada život sa bakama i dekama ume da bude jako zanimljiv, posebno kada počneš da slušaš neke priče iz prošlih vremena. Ali ova ilustracija odlično pokazuje kako je to bilo na samom početku.

ilustracije 3 1 Kako se naši doživljaji stvari menjaju kroz sto dana (KOMIČNE ILUSTRACIJE)
Comments