Hot topics

Jutarnji rituali kod kuće koje ćeš želeti da zadržiš i kada pandemija prođe

Zablude o problematičnoj koži u koje treba da prestaneš da veruješ + kako se zaista neguje ovaj tip kože

Navike kojih treba da se držiš kad ti se čini da se sve oko tebe raspada

Kako da nosiš najtrendi torbe sezone

Najpoželjnije boje u enterijeru ove godine

Singl mama: Nađi sebi čoveka kakvog bi preporučila svojoj ćerci

Instagram profili zbog kojih ćeš zavoleti jogu

Ljubavni horoskop za maj 2020.

Kako da ojačaš i održiš dobar imunitet (vitamin D ovde igra ključnu ulogu!)

Kako da sa 30+ pripremiš teren za kvalitetnih 50+

1/2

Šta je danas zapravo ružno i ko smo mi da o tome odlučujemo? Da, možda nešto nije standardno, odnosno onako kako smo navikli, ali zapravo nije ružno. Trendovi devedesetih se na velika vrata vraćaju i uživamo u njima. Uživamo da ih nosimo, da ih ističemo i jednostavno su nam postali glavni fokus kada osmišljavamo naš outfit. A luksuzni brendovi su tu da te trendove davnih godina vrate na spektakularne načine. I verovatno sve što predstavi neki lukuszni brend postaće hit kad tad, a posebno danas kada svi teže da se razlikuju, da poneseu nešto sasvim originalno, unikatno i novo, pa makar to bilo i ružno. Sigurno ste primetili kako mnoge influenserke nose razne komade, za koje većina smatra da su ružne, ali ih one smatraju veoma lepim. Ne znamo da li je to potreba da se istaknu kao posebne, kao originalne ili jednostavno kao neko ko ima mogućnost da priušti skupe brendove.

Bilo kako bilo, postoje i oni komadi, koji se smatraju “ružnim”, ali koje smo i te kako zavoleli. Među njima su i Pradine “ružne” cipele. 

Da u pitanju su školske cipelice, samo malo nadograđene. Prada ih čini sasvim drugačijim. I naravno da su i razni drugi brendovi rešili da preuzmu ovaj trend. I zapravo – to je ono što nam se sviđa, jer su nekako posebne i kul.

Đon je na ovim cipelama posebno istaknut i to je ono što ih čini “džombastim”, odnosno veoma glomaznim. I nisu samo za neke svedene i poslovne kombinacije, već veoma dobro mogu da stoje i uz neke elegantnije varijante.

Odlične mogu da budu posebno u zimskim mesecima koji su pred nama, kada želite da omplemenite svoj izgled i da se obučete na sasvim drugačiji način. Sve i da se jednostavno obučete, ove cipele će zaista promeniti vaš stajling u trenutku.

Editors choice