Koliko je samo puta razlog tvoje nesigurnosti i gubitka samopouzdanja bila upravo tvoja kosa? Moj odgovor je bezbroj puta! Sve neprirodne plavuše će se složiti da je potrebno preći dug i trnovit, blanšem obojen put, kako bi se postigla baš ta Poppy Delevingne (u mom slučaju) platinum plava, ili kosa neke druge poznate plavuše.

Taj platinasti put do željene boje kose, koji je uvek išao preko novog i ponovnog tretiranja, nažalost me je doveo i do tanke i beživotne kose, koje je vremenom bilo sve manje, a briga sve više. Od neadekvatne nege, potrošenog novca na preskupe tretmane u frizerskim salonima, dobila sam samo glavobolju i prazan džep. Posle velike količine potrošenog novca, izostajanja sa bitnih događaja i stresova uzrokavanih mojim popucalim krajevima i suvom kosom, rešila sam da priznam sebi da, što se kaže, “život nije Instagram”, i potražim rešenje u stvarnom životu, a ne na ovoj društvenoj mreži koja često postavlja nerealne standarde.

vichy tekst 1 Kako stvarne žene rešavaju najčešće probleme sa kosom?

Sve u svemu, možda nisi plavuša kao ja, ali sigurno imaš problema sa suvom i ispucalom  kosom, ili možda masnom kosom koju moraš svakodnevno da pereš, ili nedostatkom gustine i sjaja, te ti zato otkrivam rešenje koje je mnoge plave, ali i one čija je kosa druge boje – spasilo!

Ne, ne moraš da prestaneš da se farbaš, a ni da lišiš sebe feniranja, dovoljno je samo da slediš savete stvarnih žena koje su rešile probleme sa svojom kosom i mene, “obične” plavuše!

Kako stvarne žene rešavaju problem: PERUTI

Perut je dobro poznat problem mnogih devojaka. Bele ljuspice, nastale kao posledica suve kože usled hladnoće i vetra, nepravilne nege kože glave ili farbanja, prava su napast. Svuda su, na odeći i na ramenima, i nateraće te da pomisliš da ih se nikada nećeš rešiti! Ali ne očajavaj!

Rešenje ti otkriva “stvarna devojka” Milica Živić

milica zivic Kako stvarne žene rešavaju najčešće probleme sa kosom?

Milica se peruti rešila koristeći šampon Vichy Srbija Dercos šampon protiv peruti, koji joj je preporučila kuma. Milica nam je otkrila: “Zaista sam probala maltene sve šampone protiv peruti koji postoje na tržištu, čijim rezultatima nisam bila u potpunosti zadovoljna. Dercos šampon je problem peruti konačno rešio – oduševljena sam rezultatom! Mojoj kosi pruža izuzetnu negu i čistoću, ali i sjaj i svežinu.’’

Kako stvarne žene rešavaju problem: TANKE I BEŽIVOTNE KOSE

Iza nas je čitava “istorija” ženske borbe protiv tanke i beživotne kose. Neke žene su jednostavno rođene sa predivnom kosom, dok su druge nažalost na drugoj strani “genetskog ruleta”, a pak treće su “nagradile’’ godine ili ne tako sjajan način života. Nemoj klonuti duhom, svaka priča može imati srećan kraj, pa tako i ova.

Rešenje ti otkrivaju “stvarne devojke” Mira Malić i Danijela Nikolić:

Mira i Danijela su rešenje za problem tanke i beživotne kose pronašle u Vichy Srbija Dercos Densi Solutions liniji (u koju se inače “kune” i moja koleginica iz redakcije)!

mira malic Kako stvarne žene rešavaju najčešće probleme sa kosom?

Evo šta nam je otkrila Mira: ,,Preporučila bih svim devojkama da ukoliko imaju isti problem sa kosom, koji sam i ja imala – tanka i beživotna kosa koja i opada, da zaista probaju sva tri proizvoda iz linije Densi-Solutions, jer će videti značajne promene, već nakon dve nedelje korišćenja, kosa će i biti gušća, jača i mekša na dodir, uz to i zdravija.”

danijela nikolic Kako stvarne žene rešavaju najčešće probleme sa kosom?

Zvezda” ove kolekcije je zapravo Densi-Solutions – Koncentrovana nega za tanku i retku kosu: ,,Moj omiljeni proizvod je Densi Solutions koncentrovani sprej, zbog osećaja trenutnog efekta, sastava, koncentracije aktivne supstance i činjenice da linija pruža celokupnu negu kose”, otkrila nam je Danijela, koja je inače farmaceut po struci.

Comments