Čak i farmerke, kao ultimativni komad tokom cele godine, zaslužuju da odu na pauzu tokom leta, a tada na scenu stupa njihova mini verzija odnosno teksas šorts. Možda nešto u tebi vrišti pri samoj pomisli na teksas šorts, uglavnom zbog nezadovoljstva svojim izgledom, ali pre nego što u potpunosti otpišeš ovaj komad verujući da ti nije potreban, seti se da 1) odbijaš nešto što ti je spas u svim prilikama i modnim dilemama, baš kao i farmerke i 2) ako kažemo šorts to ne mora da označava minijaturni komad koji više otkriva nego što pokriva – duži šortsevi ili bermude od teksasa takođe dolaze u obzir baš zato da bi se ovog leta svako osećao prijatno noseći ih.

Dakle, sada kada smo se sporazumeli u pogledu teksas šortsa, u nastavku otkrij nekoliko ideja kako možeš da ga stilizuješ ovog leta.

Uz bluzu sa puff rukavima

Puff rukavi su detalj koji je obeležio ovu sezonu i koji zaista čini da baš svaka kombinacija izgleda romantično, ženstveno i razigrano. Kao takve, bluze sa puff rukavima su odličan match sa teksas šortsem i spoj koji ćeš želeti da nosiš tokom celog leta!

Uz čipkani top

Devojkama koje vole old-school romantiku, predlažemo da teksas šorts ponesu uz beli čipkani top i mačkaste naočare sa belim okvirom koji će probuditi duh nekih prošlih vremena… I ovaj stajling je savršen za leto, naročito ukoliko su u igri svetle boje i malo više otkrivene kože.

Uz neon pletivo

Ukoliko budeš imala priliku da ovog leta šetaš pored mora pred sam kraj dana, preko ramena možeš nonšalantno da prebaciš pletivo u neon, ali nežnim nijansama koje će savršeno istaći tvoj preplanuli ten.

Uz kupaći kostim i prozirni ogrtač

Gornji deo kupaćeg kosima i kaftan u kombinaciji sa teksas šortsem, definitivno je nešto što treba nositi na plaži ili na bazenu. Ali čak i da ne bude tako, ovaj letnji spoj će biti odgovarajuć i za dnevna okupljanja u tvom dvorištu ili na terasi. Ako ne možeš na more, donesi duh mora kod sebe!

Comments