Hot topics

#HairHacks: Kako da tvoja kosa izgleda savršeno čak i na +30 stepeni

#kidsfashion: Najslađi stajlinzi za tvoje omiljene mališane

7 saveta kako da pobediš infekcije na prirodan način i bez upotrebe antibiotika

Beograd postaje sve veći Glovo-grad

Tvoj beauty vodič kroz najbolje tissue maske za lice

Sara Oster ti otkriva jednostavne trikove kako da stilizuješ kosu i tokom leta, a da je ne oštetiš!

Najlepša destinacija koju još uvek možeš posetiti ovog leta (ali i jeseni)!

U susret letovanju: Stvari koje obavezno treba da imaš u koferu

Kako da pronađeš motivaciju kada je jednostavno nemaš?

#beautycrush: Prirodan, a ujednačen ten i kako ga postići

1/2

Da li postoji neko ko u nekom momentu života nije gledao jedan od najboljih sitkoma svih vremena – The Nanny? Iknonični glas Fran Drescher koja kada se prodere “MISTER SHEFFIELD” svi odmah znamo da je u pitanju dadilja Fran Fine. Žena koja nas je iznova uspela nasmejati svaku epizodu serije je osim toga poznata i po svojim odevnim kombinacijama koje je imala u ovoj seriji, što je napravilo evoluciju mode kada je u pitanju televizija.

Ono što malo ljudi zna, iako je u jednoj epizodi serije u toku njenih šest sezona provučena crta, Fran je bila obučena većinski u dizajnerku odeću. Prešareni outfiti koji odišu duhom devedesetih koje svi volimo i koji su dan-danas prisutni u modi, čine ovu seriju još više posebnom.

Iako je počela emitovanje pre dvadeset i šest godina, a završila isto pre dvadeset i jednu godinu, njeni outfiti i dalje sami sebe reklamiraju i daju inspiraciju mnogim ljudima, stoga postoji Instagram  profil @WhatFranWore koji broji skoro 300.000 pratilaca.

Iako je radnja serije u Njujorku, moguće je da se mnogi neće složiti sa mnom kada kažem da je modni uticaj u ovoj seriji mnogo jači nego u Sex and The City Gossip Girl, čak i nema veze što je The Nanny emitovana uporedo sa kultnom serijom Friends koja nam je dala iconic hair look Jennifer Aniston, iliti poznat u frizerskom svetu kao Rachel Green frizura, ipak je Fran frontmen mode na televiziji.

Naravno, ova kompletna zasluga ne ide samo Descherovoj koja je ponela ove silne outfite, ipak tu uticaj ima dizajner kostima i stilista Brenda Cooper koja je osvojila čak i Primetime Emmy nagradu za svoj doprinos u ovoj seriji, iz trećeg puta doduše, iako je bila prethodno nominovana dva puta.

Editors choice