Kada se vratimo kroz vreme, dolazimo do saznanja da su se žene oblačile u dobre kupaće kostime i ranijih godina. Različiti modeli, kao i dezeni svakako privlače pažnju i daju inspiraciju za jedan drugačiji look na plaži. Pogledajte u galeriji fotografija šta se to nosilo i kakava je moda bila nekada, a kakva je sada.

Pamela Anderson je prvi bikini model ponela još u ranim devedesetim kada je snimala emisiju “Čuvari plaže”. Njeno izvajano telo privlačilo je poglede skoro svih ljudi, a mnogi su taj serijal gledali isključivo zbog nje. Iako je sada u petoj deceniji života, ova zanosna plavuša ne prestaje da oduševljava svojim izgledom.  Ove godine je model Keli Rohbač, još jedna zanosna plavuša sa javne scene, ponela sličan model i tako najavila povratak jednodelnih crvenih bikinija. Rajsferšlus na sredini kostima čini da on u gornjem delu izgleda poput majice, pa ga možete iskombinovati za večernji izlazak.

pamela anderson Kako su se modeli kupaćih kostima MENJALI tokom decenija

A koja od vas ne bi poželela da bude Bond devojka i da izgleda baš ovako. Ovaj model kupaćeg kostima pojavio se davne 2002. godine i od tada su dvodelni modeli kupaćih kostima moderni. Međutim, pojas oko struka vam neće biti potreban, sem ukoliko ne planirate bikini za neke druge prilike. Da bi vam ovakav model kupaćeg kostima stajao, potrudite se da do leta vaše telo bude u top formi.

halle berry bond1 Kako su se modeli kupaćih kostima MENJALI tokom decenija

Comments