Već smo navikli da Kejt Midlton viđamo u perfektno stilizovanim kombinacijama koje su oličenje njenog prefinjenog stila, ali kada pogledamo fotografije na kojima su Kejt i princ Vilijam dolazimo do još jednog zaključka a to je da je njihov izgled savršeno usklađen.

Budući da mnogi modni kritičari hvale stil vojvotkinje od Kembridža ovo ne bi trebalo da nas čudi, jer je sigurno da Kejt utiče i na stil svog supruga. Ono što impresionira kada ih ugledamo zajedno jeste to da iako na prvi pogled ne izgleda kao da su apsolutno usklađeni kada zadržite pogled malo duže shvatićete da se o razmišljalo i tome kako da se i zajednički detalji upare.

S obzirom na to da se često pojavljuju u javnosti, medijima i formalnim događajima naravno da vode računa o tome kako će izgledati “u paketu” ali smislenost pojedinih kombinacija nas zaista ostavlja bez daha.

2216 Kako to izgleda kada Kejt i Vilijam USKLADE stajlinge 5511 Kako to izgleda kada Kejt i Vilijam USKLADE stajlinge

Kada su svečane prilike i crveni tepih u pitanju onda i nije naročito teško da usklade svoje izglede jer će Vilijam svakako obući smoking koji se podrazumeva a Kejt svečanu haljinu, ali ovog puta njih dvoje jednostavno izgledaju kao da su potpuno stilski usklađeni. Njena duga crna haljina od čipke prati liniju tela i izgleda elegantno koliko i njegovo svečano odelo sa upotpunjeno leptir mašnom.

997 Kako to izgleda kada Kejt i Vilijam USKLADE stajlinge

Ležernije prilike i posete dozvoljavaju i ležerniju odeću ali Kejt i Vilijam i tada uspevaju da izgledaju usklađeno. On u krem pantalonama i bebi plavoj košulji, dok je vojvotkinja poptuno uparila boju haljine sa košuljom svog supruga. I to nije sve, kao što smo rekli kada zadržite pogled na ovaj prinčevski par videćete da su i detalji usklađeni po formi i boji. Njegov braon kaiš je upare sa njenom dugačkom ogrlicom od braon perli. Jednostavno rečeno- perfektno.

7710 Kako to izgleda kada Kejt i Vilijam USKLADE stajlinge
Comments