Ne razumem samo toliko čuđenje na taj, slobodan status. Pojedini automatski imaju potrebu da ti pruže reč, dve, utehe, da te posavetuju kako da se ponašaš, neki se čak i zabrinu. Nisam tužna, sa mnom je sve u redu. Ali svoj izbor ne doživljavam kao tragediju. Zato što to i nije! Danas sam sama, sutra ne mora tako da bude. To je toliko promenljiva kategorija, da je meni, zaista, veliko gubljenje vremena uopšte raspredati o tome. Pogotovu sa prstenovanim svetom. Ovo prstenovanih shvatite i kao dugo su u vezama.

singl zena Kako to misliš, solo si?

Da se razumemo, postoji nekoliko kategorija prstenovanih. Ovi kojima mi koji smo sami nismo normalni, oni koji će svaku situaciju iskoristiti da vam svoju vezu naturaju na nos. Ti su inače posebno nesigurni. Postoje dosadni i zabavni. Posebna podvrsta svih su sijamski blizanci. Posebno su iritantni. Ali najlepše je saznanje da postoje i oni koji se sećaju svojih solo vremena, koji su ostvarni i stvarno, istinski srećni.

Sloboda nikako ne može da bude loša! A čim nije loša znači da je dobra. Čim je dobra znači da prija. U svakom slučaju, ne može da škodi!

Izvori fotografija:timblr.com, yakies.blogg.se


Ana Petković voli sunce, ljubav joj je glavni pokretač, a inspiraciju nalazi u sitnicama. Malo joj je potrebno za sreću. Život grli obema rukama. Menjala bi omiljene cipele za kutiju Medenog srca ili kesicu Čoko smokija. I da, misli da zna sve k’o matora.

Comments