Nisu manekenke, manekenke tek tako. Ove devojke su visoke, mršave i građene tako da predstavljaju odeću koju nose na najbolji mogući način, i na modnim pistama i van istih. Zahvaljujući vitkoj građi, one skoro uvek izgledaju savršeno i u najobičnijoj odeći, radeći svakodnevne stvari koje obavljamo i mi. To je razlog zašto tako pomno pratimo street style poznatih manekenki i zašto nas toliko fascinira.

Ukoliko i sama pratiš fenomen stila na ulicama, znaš da je većina autfita manekenki kada nisu “na dužnosti” vrlo ležerno i opušteno – one nose tanke, bele majice, kožne bajker jakne, skinny farmerke i pocepane šortseve, kao i savršeno neurednu frizuru… Sve to zvuči tako jednostavno, a opet na njima izgleda prosto savršeno – da ti dođe da pomisliš da se zapravo i jesu “probudile izgledajući tako“.

Upravo zato, sastavili smo vodič koji prati njihov letnji stil i pokazuje da je manje zapravo više. Naravno, iako nismo sve visoke metar i osamdeset i nemamo noge koje idu u beskonačnost, možemo naučiti i pokupiti koji trik od supermodela kako bismo izgledale savršeno tokom celog leta.

cara delevigne s lace shorts Kako to rade supermodeli: Iskopiraj letnji stil popularnih manekenki!  gettyimages 495205827 Kako to rade supermodeli: Iskopiraj letnji stil popularnih manekenki!  gettyimages 547185342 Kako to rade supermodeli: Iskopiraj letnji stil popularnih manekenki!  jourdan dunne safari inspired max Kako to rade supermodeli: Iskopiraj letnji stil popularnih manekenki!
Comments