Mislite da ste divna i nimalo zahtevna devojka? Proverite šta kaže horoskop!

Ovan

Ako je neko avanturista – onda ste to vi! Vi ste aktivna, neustrašiva devojka, uvek spremna za akciju, ali ćete uvek biti “previše” za nekoga ko je pomalo osobenjak i ko je po prirodi mirniji. Ne plašite se da volite, često “ulećete” u nove ljubavne priče, ali uvek dajete cele sebe. Jednom kada shvatite da vam se neko dopada – to je to, spremne ste na sve.

Bik

Vi ste devojka koju je teško osvojiti. Oko vas se zaista treba pomučiti. Ne zato što ste nepoverljive ili trašite mnogo, već jednostavno volite da svoju srodnu dušu najpre upoznate, provedete neko vreme sa njom, a tek onda se otovrite i prepustite. Previše ste racionalne da biste se olako upuštale u bilo kakve odnose koji vam se već u prvih mah ne dopadaju.

horoskop 2 Kakva si u vezi sudeći prema tvom HOROSKOPSKOM znaku

Blizanci

Sa vama nikada nije dosadno. Tako ste strastvene i oduševljene svime što vas okružuje da je vaša pozitivna energija prosto zarazna! Vi uvek smislite nešto za partnera i sebe i biti sa vama u vezi je pravo uživanje. Ljudi se često čude kako možete da budete tako vesele i pozitivne, konstantno.

Rak

Vi ste tako divna i mila devojka da je vas nemoguće ne voleti. Ako neko ume bezuslovno da voli – to ste vi. Vama je jako važno da partner uvek zna da ste tu za njega, da ga podržavate i da ćete učiniti sve za njega i da ćete učiniti sve da njemu bude dobro. Posvećene ste i prosto volite da volite. Možda to neko neće umeti da ceni, ali zato bi neko “ubio” za takvu devojku.

Comments