Da li je vaše samovanje izbor u kome uživate i čije ste izazove sami birali, ili osećate da vam je nametnuto i da to nije prirodan način da živite? Kako izlazite na kraj sa svojim singl statusom, između ostalog zavisi i od toga koji ste znak u horoskopu.

Ovan

Ovnovi su prirodne vođe i u stanju su da uživaju u svim prednostima samoće. Ne vole da budu sputani i da svoje ponašanje i postupke nekome prilagođavaju, tako da za njih u samoći nema ničeg neprirodnog. Doživljavaju je kao slobodu da iskažu svoje sposobnosti i temperament.

horoskopski znaci samoca 1 Kakvi su horoskopski znaci kada su singl

Bik

I ovaj znak ceni nezavisnost i samostalnost. Bikovi imaju jaku volju i vole da obavljaju stvari na svoj način. Izuzetno ih iritira kad im se neko suprotstavlja i zahteva da postupaju drugačije. Više ih plaši da uđu u vezu nakon dugog perioda samovanja, nego da ostanu sami nakon duge veze.

Blizanci

Izrazito samostalni, energični i od akcije, Blizanci se užasavaju sputanosti i obavezivanja. Oni su veoma dinamični i promenljivog raspoloženja, pa su skloni da počnu da se dosađuju u stabilnoj vezi. Vrlo su privlačni i retko se dešava da budu sami, ali veštim balansiranjem uspevaju da održavaju labave i površne veze, bez ulaganja i posvećivanja.

Comments