Hot topics

Jutarnji rituali koji će ti pomoći da se ponovo osetiš dobro u svojoj koži

Saveti za negu problematične kože koji stvarno rade

Navike kojih treba da se držiš kad ti se čini da se sve oko tebe raspada

Kako da nosiš najtrendi torbe sezone

Najpoželjnije boje u enterijeru ove godine

Singl mama: Nađi sebi čoveka kakvog bi preporučila svojoj ćerci

Instagram profili zbog kojih ćeš zavoleti jogu

Ljubavni horoskop za maj 2020.

Kako da ojačaš i održiš dobar imunitet (vitamin D ovde igra ključnu ulogu!)

Kako da sa 30+ pripremiš teren za kvalitetnih 50+

1/2

Kroz odnose sa drugima upoznajemo sebe i svako koga sretnemo ima za nas poruku – nešto nam pokazuje, nečemu nas uči. Bliske osobe su naša ogledala, ali to su i oni sa kojima ne želimo nikakvu bliskost, koji nas izazivaju, ljute i nerviraju. Ali – i bliske osobe nas najbolje odražavaju kada nas nerviraju. A u tom ogledalu vidimo ono što nam se kod nas ne sviđa, zato se i ljutimo. Setite se da ste i vi ogledalo drugima i kad počnete da “kuvate” zbog nečijeg ponašanja, zapitajte se šta vam to govori o vama samima.

Kad se ljute na vas

Pogledajte u ogledalo ljutnje i besa – razmislite, ako ono odražava vašu ljutnju koje niste svesni, na koga ste to ljuti? Možda ste ljuti na ceo svet, na život koji je nepravedan i surov, ili ste ljuti na sebe?

Ne veruju u vas

Kad bliske osobe omalovažavaju naše sposobnosti, rugaju se našim snovima ili samo izražavaju sumnju u to da možemo da uspemo u onome što smo naumili, oni odražavaju našu nesigurnost i nepoverenje u sebe. Preispitajte se – koliko vi verujete u sebe, u svoje sposobnosti, u svoje snove? Koliko ste posvećeni i koliko radite na ostvarenju svojih ciljeva? Umesto da se osećate loše, jer nešto sigurno ne radite kako treba, sagledajte šta je to, šta treba da osnažite i pojačate i pružite podršku – svojim snovima i zamislima.

Editors choice