Uz glumačku postavu supermodela, nova H&M-ova kampanja za leto 2015. predstaviće ujedno i muziku ove sezone, zahvaljujući ekskluzivnoj numeri koju izvodi Axwell /\ Ingrosso. Reklama će premijeru imati 30. aprila na internetu, na sajtu hm.com, pre nego što se pojavi na televizijskim i bioskopskim ekranima širom sveta.

“Modern Bohemia” zadužena je za pozitivnu atmosferu u H&M-u ovog leta, zahvaljujući šarenim sarafanima sa kašmirskim motivima i bikinijima koji se vezuju sa strane, kao i printovima tropskog lišća na dugim lepršavim suknjama i gornjim delovima bikinija.

Axwell Ingrosso High Res Supermodeli i ekskluzivna muzika za leto u novoj kampanji kompanije H&M

Jednobojni odevni predmeti ostavljaju utisak, bez obzira da li su u pitanju tunike ukrašene belom čipkom, topovi bez rukava i suknje sa karnerima, ili crne svečane haljine sa čvorićima spreda i haljine sa dugim rukavima koje savršeno dopunjavaju ukrasne srebrne ogrlice.

Bikini je ključni odevni predmeti sezone, posebno bikini sa trakom preko jednog ramena i donjim delom sa karnerima, ili pak bikiniji koje spreda i sa strane pridržavaju ukrasni metalni prstenovi.

Adriana Lima Behind the Scenes small Supermodeli i ekskluzivna muzika za leto u novoj kampanji kompanije H&M
Comments