O ovome se ne priča: Bubuljice i nesavršenosti na koži kod odraslih žena + kako ih se rešiti!

WE LOVE: #musthave patike koje ćeš viđati svuda tokom narednih meseci

Uvod u leto u Beogradu: Šta ne smeš da propustiš tokom juna

Održivost kao budućnost mode iliti zašto treba da daš prednost klasici

Kako da prevaziđeš strahove i ostvariš svoj najveći cilj

3 najneprijatnije situacije + kako da se izvučeš

Beauty Talks: Kako da ti koža bude glatka duže vreme?

U fokusu: Ovaj uređaj za uklanjanje dlačica koriste sve influenserke – i oduševljene su rezultatima!

Sara Jo ti otkriva kako da pronađeš odgovarajuću nijansu crvenog karmina!

Na koji način odeća utiče na tvoje raspoloženje i kako da ga popraviš

1/3

Kažu da je dejstvo podznaka sa godinama sve izrazitije i da posle četrdesete podznak čak počinje da dominira našim horoskopom. Evo koje nam svoje karakteristike donosi podznak, ascedent, odnosno, znak koji se nalazio na najistočnijoj tački neba u trenutku našeg rođenja.

Podznak Ovna

Samouverenost, spontanost, duhovitost – Ovan vam donosi uticaj Marsa, žustrog, aktivnog, nestrpljivog, pa i brzopletog, ali uvek dostojanstvenog. Podznak Ovna donosi vam entuzijazam, želju za dokazivanjem i potrebu za osmišljenim i ciljanim delovanjem.

Podznak Bika

Pod uticajem Venere, podznak Bika uglavnom donosi neke upadljivo lepe karakteristike – bujnu kosu, izražajne oči, prijatan glas, šarm i seksepil – ono zračenje koje vas čini posebnom i upadljivom, iako se uopšte ne trudite da budete primećeni. Tu je i sklonost krajnostima, koja teži da bude izražena nekim oblikom ekstravagantnog izgleda i ponašanja.

Podznak Blizanaca

Blizanci donose nemir i radoznalost, pod uticajem Merkura, planete komunikacije i informacija. Ne drži vas mesto, imate potrebu da se krećete, istražujete, družite. Kad govorite, izražajno gestikulirate i ne možete da podnesete da vam neko dosađuje. Veseli ste i duhoviti i sa vama nikad nije dosadno, a Blizanci vam donose i izvesnu fizičku draž, koja se ogleda u mladolikosti.

Podznak Raka

Sa podznakom u Raku, obično ste prepoznatljivi po lepoj kosi i figuri – muškarcima ovaj podznak donosi višak kilograma, ali i upadljiv mačo imidž. Rak vam donosi senzitivnost i ćudljivost – promene raspoloženienja, uvredljivost, sklonost da se rasplačete ili odjednom naljutite i prasnete (jak priliv emocija pokazuje se kao nestabilno ponašanje).

Editors choice