Zdrava koža glave – blistava kosa: 5 razloga da počneš da koristiš arganovo ulje u svakodnevnoj nezi

Dental Milošević: “Lep osmeh stvara pozitivnu sliku o vama!” (INTERVJU)

Zašto je postalo kul da tvoj party autfit zapravo bude – sportski?

#beautycrush: Prirodan, a ujednačen ten i kako ga postići

9 stvari koje bih volela da sam znala pre nego što sam počela da trčim

Pre nego što postigneš savršen #nomakeup makeup look, ovo je potrebno tvojoj koži!

ULTRA BOOST: 4 stvari koje će ti pomoći da nastaviš da trčiš onda kada želiš da odustaneš

Prirodna nega je u modi: Evo kako da oporaviš kožu posle hladne zime!

Najvažnija stvar koju možeš (i treba!) da uradiš za svoju drugaricu

4 razloga zbog kojih je zdravo imati BFF

1/3

Kažu da je dejstvo podznaka sa godinama sve izrazitije i da posle četrdesete podznak čak počinje da dominira našim horoskopom. Evo koje nam svoje karakteristike donosi podznak, ascedent, odnosno, znak koji se nalazio na najistočnijoj tački neba u trenutku našeg rođenja.

Podznak Ovna

Samouverenost, spontanost, duhovitost – Ovan vam donosi uticaj Marsa, žustrog, aktivnog, nestrpljivog, pa i brzopletog, ali uvek dostojanstvenog. Podznak Ovna donosi vam entuzijazam, želju za dokazivanjem i potrebu za osmišljenim i ciljanim delovanjem.

Podznak Bika

Pod uticajem Venere, podznak Bika uglavnom donosi neke upadljivo lepe karakteristike – bujnu kosu, izražajne oči, prijatan glas, šarm i seksepil – ono zračenje koje vas čini posebnom i upadljivom, iako se uopšte ne trudite da budete primećeni. Tu je i sklonost krajnostima, koja teži da bude izražena nekim oblikom ekstravagantnog izgleda i ponašanja.

Podznak Blizanaca

Blizanci donose nemir i radoznalost, pod uticajem Merkura, planete komunikacije i informacija. Ne drži vas mesto, imate potrebu da se krećete, istražujete, družite. Kad govorite, izražajno gestikulirate i ne možete da podnesete da vam neko dosađuje. Veseli ste i duhoviti i sa vama nikad nije dosadno, a Blizanci vam donose i izvesnu fizičku draž, koja se ogleda u mladolikosti.

Podznak Raka

Sa podznakom u Raku, obično ste prepoznatljivi po lepoj kosi i figuri – muškarcima ovaj podznak donosi višak kilograma, ali i upadljiv mačo imidž. Rak vam donosi senzitivnost i ćudljivost – promene raspoloženienja, uvredljivost, sklonost da se rasplačete ili odjednom naljutite i prasnete (jak priliv emocija pokazuje se kao nestabilno ponašanje).

Editors choice