Zimu, između ostalog, volimo i zbog različitih modnih komada koji u svakom smislu oplemenjuju našu odevnu kombinaciju. Nije važno kakve stvari poseduješ, već je mnogo važnije kako ih uklapaš. Kardigan može da ti pomogne ako želiš da budeš klasična, pefinjena i vrlo poslovna, ali isto tako može da doprinese da istakneš svoju seksepilnu crtu. I upravo zato je važno da ovaj komad imaš u svom garderoberu. Idealno bi bilo da ih imaš i više, jer onda nema razmišljanja kada rešiš da se doteraš!

Kardigan sa čizmama na štiklu 

Onog momenta kada obuješ čizme na štiklu, kardigan se pretvara u nešto sasvim drugačije i ekstravagntnije. Samim tim tvoj autfit dobija notu izazovnog i ultra modernog. Ovo zaista može da bude kombinacija i za svaki dan, za poslovne sastanke, ali i za večernje šetnje i odlazak na piće i nakon napornog dana i posla. Kardigan i čizme na štiklu izdužiće tvoju figuru i svakako ćeš izgledati ozbiljnije i naravno odlično, bilo da se odlučiš za pantalone, suknju ili haljinu. I što je najinteresatnije – izgledaćeš kao da si se baš potrudila, a samo ti znaš ovaj jednostavan trik!

Monohromatski stil

Da li znaš koliko moćno može da izgleda tvoj outfit ukoliko uskladiš boje? Ovo nije nimalo lak zadatak. Ako loše uskladiš iste ili približne boje rizikuješ da izgledaš jeftino što nikako ne želiš. Zato probaj da te nijanse budu slične i biraj veoma kul komade. Svetli teksas plus nežno plavi kardigan može da bude jako dobra kombinacija sa kojom nećeš pogrešiti. Ispod izaberi običnu belu majicu ili neku koja imam minimalni ispis. Ovo je jedna od onih kombinacija koje izgledaju prilično skupo, a zapravo su vrlo jednostavne za uklapanje.

Kardigan uz tvoju omiljenu haljinu 

Kardigan je zapravo toliko dobar komad garderobe, jer čak i onu haljinu koju smo nosili toliko mnogo puta čini drugačijom. Zbog karidgana ne moraš da odbacuješ stvari koje smatraš da si previše nosila ili ti je možda glupo da ih nosiš, jer ti se čini da te svi prepoznaju samo po toj jednoj haljini. Kada obučeš kardigan preko onda to više nije ista kombinacija i sa ponosom možeš ponovo da nosiš nekada omiljenu haljinu, koja će ti u ovom izdanju postati za nijansu omiljenija.

Kardigan sa pantalonama visokog struka 

Ko kaže da kardigan uvek mora da pada preko pantalona ili haljine? Neki kraći kardigani mogu da budu idealni za pantalone sa visokim strukom. Na ovaj način učiničeš da tvoj autfit bude moderan i trendi. Potrudi se da nađeš neke jednostavne boje i modele sa malo širim rukavima, jer će se oni savršeno uklopiti sa pantalonama ili farmericama sa visokim strukom. Bonus savet – dodaj ogrlicu u boji zlata za šik efekat!

Kardigan za potrebe sexy svedenog autfita

Kada želiš da se središ, a da ipak ne izgleda kao da si se baš trudila i kada želiš da budeš sexy, ali opet da ne istakneš to previše, onda imamo predlog za tebe. Izaberi svilenkastu majicu sa čipkom nežne boje, a onda dodaj efektne ogrlice i  nakit i odaberi one velike tople kardigane u sličnoj boji. Na ovaj način svi će primetiti tu sexy crtu, ali će i dalje to biti svedeno i pristojno, jer kardigan sakriva sve ono što ne želiš da istakneš.

Za one odvažne – kontrasne boje 

Do sada je kardigan služio kako bismo naglasili datu kombinaciju. Međutim, vreme je da i kardigan dobije svojih pet minuta. Zato ti predlažemo da izabereš sasvim suprotnu boju džempera, kako bi se samo on istakao i kako bi došao u prvi plan. I ovo može da bude vrlo interesantno i nemoj da se plašiš da ćeš da pogrešiš, jer u ovom slučaju akcenat će svakako biti samo na karidganu.

Naslovna fotografija: instagram.com/ourlifestylechoices

Jelena 

Comments