Američka pevačica Karen O (Karen Lee Orzolek) napisala je pesmu pod nazivom “Strange Love” za novi film Tima Bartona (Tim Burton), “Frankenweenie”, koji će nam na velika platna stići 5. oktobra. Saundtrek koji nosi naziv “Frankenweenie Unleased!” sadržaće i pesme bendova Passion Pit, Flaming Lips, Grace Potter, kao i britanskog muzičara Roberta Smita (Robert Smith), a pojaviće se deset dana pre premijere filma, 25. septembra.

karen o strange love tim burton frankenweenie Karen O: Nova pesma za animirani film Frankenweenie

Još jedan Bartonov hit upotpunjen dobrom muzikom

Karen je izjavila da je Tim Barton želeo nekonvencionalnu, bezuslovnu ljubavnu pesmu, a ona je bila inspirisana B filmovima, kalipso i egzotičnim zvukom. Kada je sve to pomešala u jedno, nastala je pesma koja će, sigurni smo, obeležiti novi Bartonov film. Pesmu možete poslušati ovde, a nestrpljivo čekamo početak oktobra da vidimo šta nam je ovaj maestro pripremio.


Lola Radosavljević – bavi se jezikom, književnost nosi u srcu, a osmeh na licu. Hrabro ide kroz život, čuva večito dete u sebi, ruku pod ruku sa Mikom i njegovom parolom “Dok drugi objašnjavaju život, ti mahni rukom i odživi ga!”

Comments